Priateľ sa stretáva s inou ženou

Príspevok v téme: Priateľ sa stretáva s inou ženou
vfv

Zdravím,

S priateľom sme spolu rok aj tri mesiace, bývame spolu a máme krásny vzťah, až doteraz. V práci spoznal kolegiňu, ku ktorej ma (ako mi sám povedal) veľmi veľké sympatie. Všimla som si, že sa so mnou odvtedy menej rozpráva, povedal mi, že sa so mnou už nemá o čom rozprávať. S kolegiňou si skvele rozumie, vraví o nej, že je inteligentná a má svetu čo povedať. Neustále si píšu na facebooku, cez prestávky v práci chodia spolu na prechádzky. Vravel mi, že miluje len mňa, a keď ho prosím aby sa s ňou nestýkal, začne sa na mňa navalovať a je nepríjemný. Rozprávala som sa aj s ňou o tom, ale nič sa nevyriešilo. Som z toho hrozne nešťastná, pretože ho milujem a nechcem aby náš vzťah prekazil niekto o kom si myslí, že je pre neho lepší. Doteraz išlo všetko fajn. Čo mám robiť? Mám ho nechať tak, alebo mu dať ultimátum a rozísť sa s ním? Myslím si, že ak to bude takto ďalej pokračovať tak ma kvôli nej nechá.

emilimili

Asi tak, pokrytectvo najhrubsieho zrna a totalne vystatovanie sa typu aha aky som ja premudrely, ved ty vies o laske vlastne velke H :D

Nina.

Ja si tiež myslím, že k láske patrí aj istá dávka žiarlivosti. Človek predsa žije v realite a nie medzi nejakými budhistami alebo v nejakej velice osvietenej komunite. Strašne ma už vytáčajú tie preduchovnelé kecy o slobode a pozitívnom myslení a jedna blbosť za druhou hlavne že 95 percent ľudí čo sa tým oháňa ani nevie o čom točí a vôbec tak ani nežije. A okrem toho realita je taká, že človek má ego a bodka. Takže je pochopiteľné, že ľudia pociťujú aj emociu ako je žiarlivosť. Niektorý sú ale asi niekde v lese a meditujú a rozjímajú nad transcendciou.

emilimili

Ja zerem tie dnesne nazory ze zena ak nahodou ziarli tak nemiluje lebo to neni laska, laska je dat slobodu, laska je ked sa o partnera podelis najlepsie ked si date trojku looooool vam to dobre hrabe na tie makovice :D:D

dada1415

Som vo velkom chaose...neviem co mam robit...prave som upozornila jej priatela...ze jeho priatelka s mojim sa k sebe maju.tak som zvedava co napise.Je mi to luto...

mona7778

medzi muzom a zenou neexistuje take priatelstvo, najviac nevier je na pracovisku skor si myslim ze sa do seba zalubili a tebe on nechce ublizit alebo caka ze od neho odides ty prva
ja by som asi hento moc nezniesla take priatelstvo frajera s nejakou jeho kolegynou

tak aj ty si najdi takeho kolegu kamarata co povie na to tvoj frajer som zvedava

predada1415

Ahoj, mám pocit, že ty ho máš radšej ako on teba. Ja na tvojom mieste zoberiem svoju hrdosť a rozídem sa s ním. Pre mňa by to bola nevera, veď on ti VEDOME ubližuje a to zamilovaní sebe nerobia.

Ale samozrejme ty ho poznáš a to ti verím, že ho máš rada, inak by si s ním nebola, ale nieekdy treba neičo ukončiť, aby začalo niečo lepšie :) A ak ťa tak miluje ako hovorí, tak sa k tebe vráti. Veľa šťastia.

dada1415

Dobry den,ja mam taky isty problem a uz neviem ako dalej.Sme spolu s priatelom pomaly sedem rokov...pred par rokmi som nasla jako si vypisuje s kamaratkou,ze je nezadany,ze jej bude robit partnera na maturitnom plese,nasla som to a tej babe som napisala ze jem zadany,aby mu dala pokoj.aNa svete boli hadky.Zmenil si hesla...No teraz najnovsie si pise zo svojou koleginou ,ktora ma tuez vztah a pisu si kazdy den tri hodiny.Smeje sa hlasne na jej komentare,travia spolu pauzy.My mame opacne smeny.Neviem ako sa mam zachovat,ci tu jeho koleginu kam zastavit a povedat jej svoje.A navyse mi hovori priatel ze ma miluje ako sa uz na mna tesi.Tento tyzden mu mam pozicat nejake peniaze na kupu auta.Neviem ci mu poziciam...Som z neho sklamana a neviem co mam robit...Mam ho strasne rada...ale nemam rada podvodnikou a klamarou.Prosim poradte.Este som malq myslienku ze by som kontaktovala jej priatela,ci o tom vie.Fakt neviem co mam robit.Zacat novy zivot?Som slobodna matka.

Nina.

Ja si myslím, že ten vzťah je na začiatku konca a myslím, že ani ultimáta, ani rozhovory nepomôžu, je to už len otázka času, kým si s tou kolegyňou oficiálne začne. Jedine, že by ho ona nechcela. Možno, že to tak aj je, že ona sa s ním iba hrá, vzťah s ním nechce, on to vie a preto ostáva s tebou.
Na tvojom mieste by som sa s ním rozišla. Koniec koncov, potom sa možno spamätá.