Priateľ sa stretáva s inou ženou

Príspevok v téme: Priateľ sa stretáva s inou ženou
vfv

Zdravím,

S priateľom sme spolu rok aj tri mesiace, bývame spolu a máme krásny vzťah, až doteraz. V práci spoznal kolegiňu, ku ktorej ma (ako mi sám povedal) veľmi veľké sympatie. Všimla som si, že sa so mnou odvtedy menej rozpráva, povedal mi, že sa so mnou už nemá o čom rozprávať. S kolegiňou si skvele rozumie, vraví o nej, že je inteligentná a má svetu čo povedať. Neustále si píšu na facebooku, cez prestávky v práci chodia spolu na prechádzky. Vravel mi, že miluje len mňa, a keď ho prosím aby sa s ňou nestýkal, začne sa na mňa navalovať a je nepríjemný. Rozprávala som sa aj s ňou o tom, ale nič sa nevyriešilo. Som z toho hrozne nešťastná, pretože ho milujem a nechcem aby náš vzťah prekazil niekto o kom si myslí, že je pre neho lepší. Doteraz išlo všetko fajn. Čo mám robiť? Mám ho nechať tak, alebo mu dať ultimátum a rozísť sa s ním? Myslím si, že ak to bude takto ďalej pokračovať tak ma kvôli nej nechá.

majus1463

asi si je vedomy toho,ze si velmi tolerantna,ked vsetko co robi,robi tak otvorene,vies vsetko o jeho krokoch,netaji ti nic,pritom nema strach ,ze toto moze sposobit koniec medzi vami..alebo to on chce?

lucia238

pardon, zle som to precitala, povedal ti , ze ta miluje, ale s tebou si nema co povedat, no hlavne ze mu "podrzis" aby si to nemusel robit sam , kym mu "neda " ta uzasna kolegyna a potom ta bez milosti posle kade lahsie.

lucia238

prepac, ale ty si udreta po hlave? takto ti povedal, doslova ponizil a este s tebou akoze pokracuje a co je uplne zarazajuce ty s nim???? Jasne ty povedal, ze ta nemiluje a nema si s tebou co povedat a co ako budete dalej spolu ako kamarati a on obcas zoberie kolegynku aj teba spolu von a budu sa tam pred tebou cmukat, ci ako si to predstavujes??? Ty musis mat strasne malu hrdost, to je asi tvoj najvacsi problem, nie kolegyna.

murkoo

S vlastnej skusenosti ti poviem ze takeho partnera treba kopnut do zadku, uz ta nemiluje taka je pravda uz nesi pre neho jedina tak sa na neho vykasli lebo prides o nervy a on ta bude zranovat dalej najdi si aj ty super kamarata, pozri ja som zazil toto iste a vztah sa mi aj tak rozpadol lebo tam niekto treti uzbto je pokazene a neje to tvoja vina

liecitel

Ahoj.Co je laska? Co pre teba znamena milovat?Na jednej strane ti priatel povie ze sa nemate o com rozpravat a radsej sa bavi s koleginu ale aj tak ta ,,miluje,,...ty si z toho zufala a napriek tomu ho ,,milujes,,Si si ista ze ho milujes? a ked ano tak co na nom milujes? A ty si myslis ze si lepsia ako kolegina?Tym ze mu das ultimatum akurat potvrdist to co si o sebe myslis (a aj on)-ze si hosrsia ako ta kolegina a tym urychlis rozchod...jedina cesta co ma napada ako neriesit take absurdnosti je-zacni sa milovat! pracu na svojom sebavedomi,vnutornej a vonkajsej krase,vzdelavaj sa,venuj sa veciam co ta bavia a snaz sa v nich aj vinikat a pod.a som presveceny ze take to malichernosti uz nebudes nikdy riesit...ci co povies na to?

morfium41

Tak tej kolegyni sa nezbavis lebo je to kolegyna. Stretava sa s nou v praci asi kazdy den takze sanca zeby mali prestat spolu komunikovat je mala. Ale laska k tebe asi nebude velka z jeho strany ked si ako pises viac hrkuta s kolegynou a pritom si ty jeho partnerka. Ona vie ze on ma teba za partnerku? Ta mrcha si mozno len potrebuje nieco dokazovat ze vie zbalit zadaneho muza. Kolko zarobi v praci on? Mozno ide po prachoch. Od kedy spolu robia ze pises ze "v praci zpoznal kolegynu" On si nasiel pracu alebo ona tam nastupila ako nova? Ako dlho spolu uz robia? Vies v tej praci mozu robit cokolvek za tvojim chrbtom... a este tie spolocne prechadzky... hm..

Delete

Tu žiadne ultimáta nepomôžu...tá kolegyňa má niečo čo nemáš ty a ak by to nebola teraz ona tak neskôr by prišla iná a po nej ďalšia. je hlúposť si naivne myslieť že nejaké výčitky či ultimáta pomôžu. Musíš byť jednoducho vždy o krok vpred pred tými, ktoré ba mohli mať o neho záujem a byť vždy pre neho tá naj. Vyznieva to trošku zle ale takto nejako to funguje. A ak si nerozumiete už teraz tak jednoducho choďte od seba. No ak ho máš rada tak skús o neho zabojovať práve takto. Nie žiarlivosťou...zatieň tú jeho kolegyňu a uvíš kto bude pre neho číslo 1. lenže otázkou ostáva či ťa naozaj miluje aj on. Nie je nič horšie ako jednostranná láska... Tak si dávaj pozor

...SIMA..

Ahoj... ja by som to riesila presne tak ako pises ... ultimatum nesetrit citmi a odist ak to nezaberie... hlavne sa mu nesnaz odopriet (kamaratstvo) ... nepovedat mu ze bud ja alebo ona ale dat mu ultimatum ze sa porozpravate alebo odisdes.. sadnut si a porozpravat sa ze ak ta ma tak rad nech ti je verny nech si nevipisuje s inou.. povedz mu ze pocitujes zmeny.... ak bude ochotny nieco zmenit daj mu sancu ak nie... :) Nie je to ten pravy nezufaj :) odit ak ta miluje nedovoli ti odist a zmeni nieco .... :) ak toto nepravi stracas cs :)

flegma

to slovo kolegina mi tak reze oci, ze au... ale k teme, neviem, ci tu je este co zachranovat, ked si odstavena na vedlajsiu kolaj a oni dvaja si vystacia...