Riešim pre mňa vážny problém, spoznal som sa s jednym dievčaťom na firemnej akcii, dobre sa s ňou rozprávalo a zistili sme, že bývame od seba na pár krokov. Skusili sme isť na rande po ňom na dalšie a zistili sme, že by sme mohli byť tymi pravimi pre seba. Pri jednom rozhovore som sa od nej dozvedel, že žila od mladosti burlivym sexualnym životom a mala rada jednorazovky ale aj stalych partnerov, samozrejme gumu neznasala. Mna to dosť zarazilo a hoci ju mam rad lebo si s nou rozumiem ale akosi mam blok co sa tyka sexu s nou a neviem ako jej to vysvetlit alebo co mam robit ona by rada so mnou intimne zila ale mne sa intimne akoby zprotivila.
Partnerka mala viac milencov
ostatní vyskúšali chceli - toto daj do poriadku
bunky tela sa obnovujú, v podstate je už úplne iný človek, než bola predtým a ešte sa aj bude meniť, rovnako ako aj ty
keď ju nechceš, tak s ňou nebuď
Neviem ci by som to nazval problemom ega, ja netvrdim ze by som mal byt jej prvy, ale zas to vedomie, že ostatny si na nej nacvicili a vyskusaly co chcely a ja uz mam byt s tym spokojny tak to asi je ten blok co mam.
V dnešnej dobe ľudia stále nepochopili, že prekážky sú na to aby sa prekonávali a problémy sú na to aby sa riešili. A tiež to, že dnes nájsť kompatibilného partnera je sakra ťažké a keď už stretneš nejakého takého, ktorý ti konečne vyhovuje, tak sa mylne domnievaš, že bude dokonalý po všetkých smeroch. Len ľudia nie sú dokonalí, ono treba byť trošku asi aj tolerantný. Prepáč ale mne toto nepríde ako nejaký strašne veľký neprekonateľný problém. To je len problém tvojho mužského ega. Nič viac. Štatisticky je veľmi málinké percento žien, ktoré mali viac partnerov ako ich partneri partneriek a vidíš, mnohé ženy sa s tým akosi zmieria a nerobia z komára somára.
A ty si mal v živote len jednu partnerku a vždy si použil gumu? To mi príde trošku také ... neviem.
Čo konkrétne sa ti sprotivilo? Lebo ak máš obavu, či je zdravá, tak jednoducho šup na testy ale pekne aj ty - nech ste si obaja na istom. Ak máš problém v tom, že do diery, kde si sa chystal, už pred tebou bol niekto iný, tak si nájdi pannu. Len vieš, žiadny človek - ani muž ani žena nie sú jednorázový, to znamená na jedno použitie. A ďalšia možnosť je proste tá, že ti to povedala len preto, aby si si nemyslel, že je v posteli nemehlo. Lebo niektorí chlapi podliehajú dvojakým predsudkom - ak nemá skúsenosti so sexom, je nemehlo, drevo v posteli. Ak má tých skúseností zas príliš, je štetka.
Dosť pochybujem, že je to pravda. Iba ak by mala nejaké psychické problémy so sklonmi k masochizmu alebo sebatrestaniu - lebo jednorázovky bez gumy, to chce fakt silný žalúdok a ja by som to teda nedala. Už pri stálom partnerovi je to pre ženu veľké riziko súložiť s HAK a bez gumy - lebo si relatívne môže odskočiť inde na tajnáša a nič netušiacu ženu niečím nakaziť.
čo sa bojíš, že jej nebudeš stačiť?
Nad tym v poslednej dobe velmi uvazujem, aj ked je to velmi tazke lebo je to akoby som nasiel presne taku cast mna ktora mi chyba len mas pravdu asi to nedokazem prekusnut a lepsie bude rozchod
No fuj. Nikdy by som nechcel taku.
ak to nevies prekusnut, tak sa s nou rozluc a hotovo...