Partnerka mala viac milencov

Príspevok v téme: Partnerka mala viac milencov
Letec

Riešim pre mňa vážny problém, spoznal som sa s jednym dievčaťom na firemnej akcii, dobre sa s ňou rozprávalo a zistili sme, že bývame od seba na pár krokov. Skusili sme isť na rande po ňom na dalšie a zistili sme, že by sme mohli byť tymi pravimi pre seba. Pri jednom rozhovore som sa od nej dozvedel, že žila od mladosti burlivym sexualnym životom a mala rada jednorazovky ale aj stalych partnerov, samozrejme gumu neznasala. Mna to dosť zarazilo a hoci ju mam rad lebo si s nou rozumiem ale akosi mam blok co sa tyka sexu s nou a neviem ako jej to vysvetlit alebo co mam robit ona by rada so mnou intimne zila ale mne sa intimne akoby zprotivila.

dixit

tak, mne by to tiež asi vadilo - nie to, že by mal môj partner viac VZŤAHOV predo mnou, ale tie jednorázovky. to už je skoro jedno či s ochranou či bez, skôr je problém v tom, že pre mňa je také niečo tak bytostne nepredstaviteľné, že by som aj od partnera čakala v tomto podobnú "filozofiu" (v rámci toho, že mať podobné názory na život je pre vzťah dôležité)

liberta25

OMG, skutocne.. zakladat si na minulosti. kto ju zmeni? nikto z nas. stretli ste sa a ani ty ani ona ste nemohli vediet, ze raz mozte byt spolu, kazdy si svoju minulost odzil podla seba. posmatrane ego ohladne poctu partnerov milenca/ky (z mojej vlastnej skusenosti) suvisi priamo umerne aj so seualnym sebavedomim a skusenostami. len jedna rada pre vas, chlapov: tymto sposobom vobec neuvazujte. ani pocet milencov ani dlzka penisu (ak teda nie az taka vyhradna) nesuvisi s uspokojenim zeny. a minulost treba nechat tak.

sob rudolf

Letec a aká žena by ti vlastne vyhovovala? Panna zrejme nie. Takže skrátka hľadáš ženu, ktorá mala menej partnerov, ako ty partneriek?

Zvonodrozd

Viem presne čo prežívaš, niečo podobné som zažil. Nejako som sa sprvu prehrýzol cez jej minulosť, keď mi o nej vravela, veď kto je bez viny, nech hodí kameňom. No reči sa hovoria a chlieb sa je. Keď sme už boli "spolu" tak už som mal dojem že to robí akosi mechanický, profesionálne, skrátka bolo vidno že už má svoje "odžité". Nie rýchlo s cieľom mať to čo najskôr za sebou, ale skrátka mala akoby už nacvičené ťahy a finty čo a ako. Už som sa pri tom ani nedokázal veľmi uvoľniť. Nie že by som pri tom myslel na to ako to robila s bývalými, či s koľkými to robila, len to už nebolo ono. Chýbalo tomu niečo, neviem to presne opísať, niečo z tej nešikovnosti a neznámeho, experimentovania. Nebola to síce jediná príčina rozpadu nášho vzťahu ale zohralo to z mojej strany dosť podstatnú mieru.

fero 3

kolko mas rokov?cim budes starsi tym viac budes stretavat partnerky ktore mali viac vztahou.vztah bez sexu neexistuje,preco sa zamyslas co bolo?dolezite je ako sa s nou citis,pises ze si rozumiete,neboj sa s nou mat sex,ak je skusenejsia, zazijes krasny vztah,a na vernost je tiez lepsie skusenejsia zena,a ze jej nebudes stihat neries,nemusis stihat ani ak by bola panna ,kym neskusis nevies,mozes neskor len lutovat,tak sa pochlap a nemysli na blbosti,a vaz si ze bola uprimna k tebe,hlavne to nepouzi voci nej

Masimo

Lienka lenže ženy zvyknú chlapov uberať takže ja by som uvedený počet zdvojnásobil a pribľíži sa realite :D

lienka131

Pripominas mi mna mne partner povedal ze ich mal 15 a ked som mu povedala ze s nim bohuzal nemozem byt tak sa priznal ze si to vymyslel aby na mna zaposobil:) na koniec ich bolo tolko isto kolko som ich mala aj ja takze spokojnost:) skus, mozno sa dozvies zaujimave veci

Masimo

Daj si otázku: strčil by si ho do hnoja? Keď si dokážeš odpovedať na toto tak budeš vedieť riešiť svoj problém.

Slobodna

Pre teba je sex nacvičenie a vyskúšanie? :) Ale hlavne, že tvrdíš, že to nie je problém tvojho ega :) Inak v niektorých "zaostalejších" a silne veriacich krajinách, si ženy tiež vyberú partnera v domnení, že bude ich jediný. Žiaľ, chlapi ich použijú a odídu. Žena aby mala vôbec šancu si nájsť nového partnera si musí chirurgicky dať spraviť novú panenskú blanu aby chlap mal pocit, že je prvý a jediný. Skús sa nad tým trošku zamyslieť. Prepáč ale mne to príde také prízemné a nerozvinuté myslenie, nevnímať ženu komplexne ako celú bytosť, ale členiť ju na to, že je mi s ňou fajn, len tá použitá vagína keby sa dala vymeniť.