Ahojte, tak ja neviem, čím by som začal. V poslednej dobe mávam fakt depresie a neustále rozmýšľam nad samovraždou, resp. sa mi už o nej aj sníva (skoky z mosta, skok pod vlak, havária autom a pod.). Už v minulosti som bol niekoľko krát hospitalizovaný na psychiatrii kvôli "miernej poruche osobnosti".
Tých problémov je asi trošku viac ako u iných. Som gay. Kvôli tomuto ma matka vyhodila v 17tich z domu. Pre info mám 22. Z toho som sa nejak dostal, no tie problémy sa stále nabaľujú. Po tom, ako som bol vyhodený, tak som spáchal pár trestných činov /cca 8/ (aby som mal čo dať do huby), za čo mám 2 úhrnné tresty s podmienečným odkladom 2 a 5 rokov. Snažím sa v súčasnosti podnikať (áno, je to možné - podmienku bezúhonnosti musí spĺňať konateľ spoločnosti, nie spoločník), no nedarí sa nejak, na všetko je potrebný väčší kapitál, čo z brigád nepolepím ani keby čo bolo. Na TPP sa nemám ako zamestnať, nakoľko všade chcú výpis z registra trestov. V láske tiež mi nič nevychádza (som po rozchode) a mám k celému svetu totálny odpor.
Je možné to nejako ešte riešiť? Či mám konečne skoncovať so všetkými trápeniami a depresiami a skončiť to? Čím ďalej, tým sú tie depresie silnejšie a sú silnejšie ako voľakedy, keď som sa pokúsil o samovraždu. Som ešte rád, že sa tomu pokúšam odolávať ale hranica únosnosti to asi prešvihlo dávno.
Poprosím o normálne príspevky bez debilných kecov.