Ako schudnúť? Už som zúfalá...

Príspevok v téme: Ako schudnúť? Už som zúfalá...
Lilly3737

Mám 176com a 71kg.Cvičím už od svojich 16 rokov,telo mám pevné-svalnaté,každý komu poviem svoju váhu zalapá po dychu pretože by to na mňa nikdy nepovedal.Nie som vychudnutá,ale nie som ani obézna-som taký stred.Dala som si ale cieľ dostať sa na váhu 57kg,preto som zvýšila návštevy fitka+beh a upravila jedálniček.Telo sa mi spevnilo ešte viac avšak váha sa nepohla ani o gram.Prosím poraďte mi čo mám ešte robiť.Aj keď som nikdy neuznávala hladovky a diéty začínam uvažovať nad tým, že sa dám na hladovku aby som dosiahla vysnívanú váhu.Viem, že svaly vážia viac ako tuk,viem, že sa mi znásobením cvičenia mohla znásobiť aj svalová hmota a preto sa váha nehýbe.Ja sa však stále cítim ako bublina, aj keď moje okolie to vraj tak nevidí.Prosím poraďte mi.Už som naozaj zúfaláa.

liecitel

Hlavne zacni sa mat rada.Tak ako tu uz viaceri pisali aj ja som toho nazoru ze na vysku je to idealna vaha kedze si sportovkyna...A podla mna aj ked dosiahnes tu vysnivanu vahu tak aj tak nebudes spokojna lebo tam je uplne iny problem

lombardo1981

Tak tú únavu dôverne poznám. V poslednom čase som brutálne bez energie. Neviem, možno je to tým, že som zase začala trochu viac opúchať. Snáď to neznamená nič vážne. Ešte som musela dokončiť jeden zdroják a pseudočlánok. A trvalo mi to ako lačnému... :-D
Ale ďakujem za opýtanie. :-)

Kýčera

Dixit-OSPRAVEDLŇUJEM sa Ti,do tej základnej školy sa vrátim ja,ale až od septembra,teraz ma už nevezmú.Počítala som to na kalkulačke,zamenila výšku s váhou,bola som unavená,ale to ma neospravedlňuje.O.K.?

Kýčera

Lombardo 1981-ďakujem za upozornenie,tentoraz máš pravdu.Počítala som to podľa posledného vzorca,nahadzovala do kalkulačky a zamenila váhu s výškou.Poučenie pre mňa,nemám pracovať,keď som unavená.A s Tebou je čo,nebola si chorá?

lombardo1981

Kýčera, dixit má ale pravdu. Na nete je kopa BMI kalkulačiek a každá z nich vyhodí výsledok 22.9 (poprípade 22.93 či 22.92). Pokojne si to skontroluj:
www.bmi-kalkulacka.sk
-odkaz odstránený-
www.vypocet.cz
www.vypocetbmi.net
A dokonca som sa to snažila vypočítať podľa vzorca: hmotnosť (kg)/výška2 (m). Vyšiel mi tento výsledok: 22,920971074

Kýčera

Dixit-no ja neviem,kto z nás dvoch nevie počítať,ale zlomky a mocniny sme sa učili kedysi dávno na základnej škole.Takže aj teraz po prepočítaní,či som náhodou nespravila chybu,mi stále vychádza rovnaké číslo.Tak by ma veľmi zaujímalo,ako si to POČÍTAL Ty?Kto z nás dvoch si pôjde zopakovať matematiku na základnú školu?

Ahri

Ahoj LiLi. Nemyslím si, že tvoja váha je zlá, 176 cm je predsa vyska a 71 kg mi naozaj nepríde vela. Nerozumiem jednemu- ak mas pevne telo, na čo ti je chudnutie? Mala by si rozmyslat nad tym, že mas jednoducho taku stavbu tela, za niektore veci moze aj genetika a zbytocne chudnut tak vela kil je podla mna uplne zbytocne v tvojom pripade... chces byt len kost a koza alebo nedajboze aby tvoje telo cerpalo zo svalov, ked uz nema z čoho? Prestan sa zaoberat tolko svojim vzhladom i ked je to v dnesnej dobe tazke, pretoze vsetkeho vela skodi a toto mi pride prehnané. Je to dost o psychike a inak-> hladovka nijak nepomaha, dostanes jojo efekt alebo sa z teba stane anorekticka. Jedz normalne 5x denne, male davky, cvic dalej aby si mala pevne, pekne , zdrave telo a kasli na vahu.

all1en

Lilly3737

Držím palce, mám rovnaký problém ako ty. Meriam 173cm a vážim 69 kíl...všetci vidia že veľkosť S nenosím, ale nikto by mi netipoval ani moju váhu. Je to niekedy do plaču, pár trápnych situácií za mnou- napríklad keď ma chcel bývalý zdvihnúť na ruky a proste nemohol- to bola veľká rana pre moje sebavedomie. A čo som tým chcela povedať...len toľko, že veľa šťastia, viem aké je to ťažké ;)

misko8129

samozrejme ze 80percent uspechu je strava,ako vzdy som ju ako tak dodrziaval,ale prisiel vecer a mal som vzdy chut na sladke,tak som hladal ako sa toho zbavit,najviac mi asi pomohlo infinityobchod.sk v roznych prichutiach tak som si to menil a k tomu je to zdrave a hlavne mi to pomohlo zahnat chut na cokoladu :)