Ahojte,potrebovala by som poradit ako a co cvicit. Mojimi problemovymi partiami je spodne brusko, zadok a stehna - najma vnutorna cast. Cvicila som na orbitreku ale nemalo to ten efekt. Netvrdim, ze som neschudla ale boky mi ostali stale velke a aj tie stehna. Steper, beh, korcule ????
Bohuzial som schudla a zase to nabrala spat nakolko som nemala na cvicenie cas :/. Takze preto vas aj prosim o radu, ked idem znova bojovat nech to stoji zato.
Na posilku nemam cas, mozem cvicit iba doma.
Vopred dakujem za rady.
Poradte ako a co cvicit
kardio cvicenie 10 minut denne na beziacom pase kvalitne bielkoviny, vela zeleniny
Ja nejem ani vela. Skor je to o tom ze po obede uz nemam cas jest a ked pridem vecer - vtedy pridem problem. Takze skusit cvicenia ako p90x alebo takr nieco? A sladkosti su moj problem - tych sa pri strese neviem vzdat. Sem tam pomoze horka cokalada alr akor neodolam v kantine si kupim sladkost ...
Ked chces chudnut pohybom, tak jedine komplexnymi cvikmi a relativne tazkymi vahami. Stredne a nizke vahy pri chudnuti nemaju taky efekt. Strava je 80% toho, ako vyzera tvoja postava. zase byt na salatoch je nezmysel, budes si palit svalovu hmotu. Pritom tu by si si mala budovat - svalova hmota spaluje nadbytocne kalorie. Zniz prijem sacharidov na minimum, jedz viac zeleniny a dostatok bielkovin - hlavne zivocisnych. Nezabudni na dobre tuky. Pojde to, len musis mat na pamati, ze musis jest menej.
Lenze ja som cely den v kancelarii kde len sedim ....od rana do cca 18:00. Myslim ze aj keby jem stale salaty nedude to ono nakolko mam 87-90 kg. Bez pohybu to nedam na povodnych 75. Teda ak to tak nieje kludne ma opravte ....potom jest len salaty ci? Ja nie som zastanca diet ani piluliek ....ak by si vedel poradit tak mail je elinkaaa@centrum.sk
Cviky na doma sú moja doména,bez potreby kupovania drahého náčinia.Ak chceš môžme si vymeniť kontakty.
Klucova je strava, nie pohyb. Pohybom spalis minimum kalorii, ale jedlom ich do seba vies dat ovela viac nez dokazes realne spalit kazdy den cvicenim. Tuk sa VZDY pali jedlom, nie pohybom. Pohyb vie byt "urychlovacom". Ak chces spalit tuk, znamena to, ze tvoj prijem energie musi byt nizsi nez vydaj. Ale aby si si nepalila namiesto tuku svalovu hmotu, jedz cca 1.8 g bielkovin na 1 kg telesnej hmoty denne. Kardiom (beh, korcule, stepper atd.) si palis svalovu hmotu, ak to robis pri konstantnej rychlosti. Ked uz, rob intervalove sprinty alebo cvic v seriach. Nechod na konstantnu vydrz, ale na kratky a vybusny vykon.