Úraz pod vplyvom alkoholu - poisťovňa

Príspevok v téme: Úraz pod vplyvom alkoholu - poisťovňa
juro1982

mal som uraz hlavy, aj nejake zlomeniny na tvari, padol som zo schodov na tvar, mal som v sebe alkohol...chcem vas poprosit o vase nazory a skusenosti ci mi poistovna posle nejaku mastnu sumu na zaplatenie...myslim za sanitku, 3 dni v nemocnici, nejake CT,RTG a rozne vysetrenia... kvoli tomu ze som bol pod vplyvom...dakujem za kazdy nazor

havodusan

Nazdar pane . Ako si dopadol? Ja som tiez padol. Bol tam alkohol po vianocnom večierku. Trojita zlonenina sanky, par vybitych zubov, operacua skoro 6hidinova 32 hodín po privezeni. Následne o 8h ma brali do inej nemocnici. Takže na lozku som bol 7dni. Stalo by sa to aj za triezva. Bolo obdobie, ked som ani na vianocnych vecierkoch nedal viac ako 3-4 drinky.Teraz bolo 1.91promile. Očakávam dobru palku. Boli aj 2rtg a 2ct.spraval som sa slusne, skir vtipkoval a napisali porucha psychiky a správania pod vplyvom alkoholu. Popritom pod vplyvom som kludnejsi ako za triezva. Cakat 20hodin na vytriezvenie vzhladom že som vyplul pol litra krvi, nebolo mozne. Ruky, nohy, chrbat pohoda. Keby chcu, nsjdu alkohil aj po 4dnich.skumanim cervenych krviniek, ake do toho by sa asi nepúšťali. Okolo 4.30 ma priviezli a uz 13.00 brali do inej nemocnici triezveho. Asi dali volaky vyprostovak, kalium.

0vecka

lol ak to nebolo nikde zaprotokolovane a nebola mu zobrana krv tak mozu prd... ako by mu mohli po par tyzdnoch dokazat ze bol nadrbany ako doga?

percento

Ano, posle...a najma Dovera toto robi, necha si zacalovat vsetko. Mozno nie hned, ale raz na teba urcite dojde. Ale viem aj o Vseobecnej,ktora vymahala od rodicov dietata naklady na CT, lebo si sposobilo nehodu vbehnutim pod auto.