Stravuje sa tu niekto raw?

Prezyvka055

MultiLevel tak mne gro 14 dnoveho jedalnicka zostavil este trener ked som ho platil a zacinal som s posilkou a uz iba doladujem a obmienam zopar veci v nom teraz :D

MultiLevel

Mne to pisat nemusis Prezyvka , ja sa steakov nevzdam nikdy :D ale som na raw asi tak na 70% a je to uzasne cosi :) Skutocne skvele pre telo, clovek ma ovela viac energie, miznu zdravotne problemy atd atd

Prezyvka055

MultiLevel tak ono ani najlepsia zelenina ci ovocie na svete nenahradi bozsku chut hovadzieho steaku ci peceneho kuriatka alebo domacej slaninky.

MultiLevel

Sak pisem, ze to beriem ako vtip, ale necudovala by som sa, kebyze tu prisiel daky expert, co by ta bral vazne hihi

MultiLevel

Prezyvka, ty mas asi vela nastudovaneho o raw strave, ze? :D Surove maso sa pri raw strave nekonzumuje, ale budem to brat od teba ako vtip :D
Cokolvek chcete k tejto teme vediet, vela informacii najdete vo Vitarianskych dennickoch, ktore zalozila GoFruit, pred tym pod inym nickom ;)

adamkomarko

to je dalsi nezmysel.jasne ked nevarim tak si dam na obed chlieb s niecim vajcom sunkou sardinkami ale normalna tepla husta polievka hocijaa gulasova je zdrava.bezna varena strava v primeranom nnozstve jezdrava atrava.beznou stravou sa da schudnyt ziadne nahradt sa nemusia hrst.ja osobne by som nevydrzala na jednostranbej strave.normalna klasicka varena srrava zemiaky s masom ryza s masom a s normalnou stravou chdnem.ked nie je navarene tak chlieb tak ako kazdy ked pride s roboty domov tak siahne po chlebe s niecim co je doma.a chlieb je nizkokaloricka srava dve krajce v pohodi sa mozu zhest denne..beznou stravou sa da chudnut len treba denne pol hodinu si zasportovat.