Baby nestraste. Toto nikomu nepomoze. Ono je to tak, ze ked mas obavu, zacni najnizsou moznou davkou. Ja som mala zle skusenosti s predoslymi liekmi, takze poznam to. Je to neprijemne ale da sa tomu celkom dobre predist.
po case ked sa mi stav zlepsi si davam ocistnu kuru ... a postupne vysadzam a potom zacinam znova.... a zvyknem zacinat aj so stvrtkou tabletky ked viem ze ten zaciatok moze byt tazky. Neziaduce ucinky totiz byvaju hlavne na zaciatku uzivania a u vyssich davok. Cim nizsiu davku na zaciatku zvolis, tym dlhsie bude sice trvat nez zaberu, ale aj nizsia sanca a nizsi prejav neziaducich ucinkov. Proste si to nastav tak aby si citila doveru, nie aby si mala este navyse dalsiu uzkost z liekov. A ked si budes po case verit tak zvysis. Ked budes citit, ze to neni dobry napad, ze sa tam nieco deje, tak to niesu lieky pre teba.
U mna na zaciatku pri zaciatocnych vyssich davkach byva nervozita, problem sa najest, privela energie ... a zhorsuje to uzkosti. ale ked si dam spociatku uplne ze len stvrtku a postupne zvysim na polku, tak v pohode. Ani si nevsimnem.