Nepochopená

Príspevok v téme: Nepochopená
em0002

ahojte.. často sa stretávam s tým že ma ludia nechápu. nenašla som ešte človeka (kamaratku, kamarata) ktorý by bol ako ja, rozumel mi.. chýba mi taká kamaratka mám síce par kamaratok ale nemam pocit že ma chápu. nie je človek ktorému by som povedala všetko.. a velmi chcem nájst človeka ktorý bude ako ja a bude mi rozumiet a budem mu mocť povedať čokolvek bez toho aby som sa bála že ma nepochopí alebo že ma vysmeje.. stretli ste sa s niečím podobným?

Lucinka36566

Prezyvka055: to áno..napísal si to pekne :) ja tiez tak podobne to cítim ze by to malo byt..ale tak vies, no obcas padne vhod výjsť si s kamaratkou len tak von či uz do prírody, nejaký sport, nakupy, do kina, na kavu proste to čo sa najlepsie robí vo dvojici a s kamaratkou..zase nemôzem travit vsetok svoj cas len s partnerom :/

Prezyvka055

Naco potrebujes niekomu zverovat svoje tajnosti a problemy? Ved ked mas nejaky problem tak sa ho snaz poriesit, hlavne neodhlaj slabe stranky nejakemu cudziemu cloveku.
Aky zmysel ma niekomu rozpravat take veci ktore nechces aby nikto vedel ale chces aby to zaroven ten 1 vedel. Nechapem vobec. Najdi si radsej zodpovedneho a schopneho partnera neskor manzela a nemusis mat ziadne cudzie kamaratky. Su veci ktore maju ostat maximalne v rodine a aj to v najblizsej rodine, urcite sa neotvarat cudzim.
Ako uz iste viete a same spominate v tejto teme ziadna taka kamaratka neexistuje lebo to je cudzia osoba ktora vzdy uprednostni niekoho pred vami skor ci neskor. Aj ked mas trebars kamaratku co si ju nazves sestrou vzdy bude pred tebou jej priatel/parner/manzel s nim jej a jej matka/otec a najblizsia rodina a to su jedine miesta kde existuje nejaky spolah. mali by ste sa podla toho zariadit a brat to na vedomie.

Janno82

Ja sa s tým stretávam celý svoj doterajší život. Nikdy som nemal nejaký veľký okruh kamarátov, známych, boli to ľudia, ktorí by sa dali spočítať na prstoch jednej ruky. No a takých naozaj dobrých kamarátov, som mal tak dvoch, teda ktorým sa dalo povedať takmer čokoľvek. Preto som veľakrát bol radšej sám, lebo som tiež u veľkej časti ľudí pociťoval, že ma nechápu, resp. nepochopia. Aj keď som chcel byť veľmi medzi ľuďmi, akosi som nevedel byť práve medzi takými, u ktorých som mal pocit, že sú mi príliš vzdialení. Ono je to z časti taký začarovaný kruh, možno niekedy človek narazí na takýchto ľudí viackrát po sebe a potom začne podvedome paušalizovať. Určite je veľa ľudí a možno aj v tvojom blízkom okolí, s ktorými by sa mala čo povedať, resp. im mohla povedať takmer všetko. Umenie ale niekedy je stretnúť ich. Možno práve okolo takej potencionálnej kamarátky chodíš každý deň:).

Bubby333

Úplne vás chápem... nemám žiadnu takúto kamarátku s ktorou by som sa mohla poriadne porozprávať.. častokrat plačem a mam z toho depky pretoze sa cítim taká sama :-( určite je chyba vo mne pretože mám možna trocha iný pohľad na svet a ked aj pridem k nejakym babam tak nebavi ma tam s nimi ohovarat polku mesta a tak... a na druhej strane som veľmi nespoločensky a hanblivy typ.. som proste introvertka. Tak rada by som si nasla kamaratku ktora by bola ako moja sestra a rozumela by mi :'(

Verchia

Ano stretla a veľakrát. Ako sa hovorí ani vlastná mater mi nerozumie. Vždy som si našla dobrú kamarátku ale nikdy to nebolo úplne ono. Nemohla som im povedať tie najtajnejšie veci pretože by na mňa kukali jak keby som padla z marsu. Jednoducho vždy som mala úplne iný pohľad na svet ako oni. Až neviem ako sa to stalo som si začala rozumieť so svojou sestrou dovtedy to bolo také, že sme si robili len napriek skoro vôbec sme sa nerozprávali a zrazu sa to zmenilo. Neviem akým spôsobom sa to stalo a ani vlastne neviem kedy, ale so sestrou sme si začali hovoriť všetko. Môžem jej povedať hocičo nikdy nebude čudovať pretože zmýšla podobne alebo skoro rovnako ako ja.

em0002

to je ale iné. samozrejme že mame možem povedať čokolvek a nevysmeje ma a pochopí takisto aj sestra ale predsa je to iné ked mas kamaratku ktorá ta chápe..

[zruseny35]

baby..mne je vás luto.Ved vám chýba mama .Ona je prvá dospelá žena čo vám dáva na vedomie čo taká žena potrebuje, o čom kecá, a u nej sa ako u rodiča potrebujete cítiť najlepšie-vzdy,hlavne ohladne lásky.Ostatne kamky su na zabavu.
Možno je to pubertou,chápem..