Nepochopená

Príspevok v téme: Nepochopená
em0002

ahojte.. často sa stretávam s tým že ma ludia nechápu. nenašla som ešte človeka (kamaratku, kamarata) ktorý by bol ako ja, rozumel mi.. chýba mi taká kamaratka mám síce par kamaratok ale nemam pocit že ma chápu. nie je človek ktorému by som povedala všetko.. a velmi chcem nájst človeka ktorý bude ako ja a bude mi rozumiet a budem mu mocť povedať čokolvek bez toho aby som sa bála že ma nepochopí alebo že ma vysmeje.. stretli ste sa s niečím podobným?

em0002

no ja mám síce len 16 ale bojím sa že ostanem nepochopená celý život, že nenájdem nikoho kto by mi rozumel ...

Lucinka36566

Ja mam presne rovnaký problém..a ked idem niekde po meste alebo v skole a vidím ako sa dievcata ( najlepsie kamaratky) spolu bavia, smejú, rozpravajú, hovoria si vsetko co ich trápi, proste sú ako sestry..velmi mi je smutno :( často až do plaču..často sa zavriem do izby a plačem prečo ja musím mat v zivote takú smolu..
V mojom zivote som mala vela kamaratok, ale takúto ziadnu :(
Vzdy som dúfala ze taká raz príde do môjho zivota, ale zatial sa tak nestalo. Mam 21 rokov. Za takú kamaratku by som dala vsetko.