Prosím neodsudzujte ma ani moju otázku, ale veríte niekto na minulé životy?
Už 2 roky ma trápi istá vec, veci sú mi známe, mám pocit že "na to miesto" musím ísť, strašne ma tam niečo ťahá, poznám niektorých ľudí odtiaľ a nikdy predtým som ich nevidela... Viem všetko o tom a o nich, bez toho aby som to zisťovala, snívalo sa mi o istom mieste, našla som ho na fotkách a je to "to" miesto, snívalo sa mi s ľuďmi, ktorých som neskôr našla na internete, no predtým som ich nepoznala. Rodina ma už pokladá za blázna, všetci mi hovoria že to mám pustiť z hlavy, ale ja mám pocit že tam musím ísť, že mám niečo jednoducho urobiť.. Myslíte že som naozaj blázon? Ďakujem
Veríte na minulé životy?
Podľa mňa treba na sebe pracovať aj v tomto smere, meditácie, modlitby a pod., na to sme asi tu, aby sme rástli.
Ezoterika je mix kadečoho, karma, karty, svetlo, energie. Tomu veľmi neverím.
Hlavne treba veriť sebe.
Čo už narobíme, keď sú tam samí experti, všetko vedia, všade boli a nechajú si to poriadne zaplatiť. Expertov majú už aj na čistenie a upratovanie domácností. Riešia baktérie v práčke, ale po byte a do postelí lozia obutí/Dr.Oz,.../. A vonkoncom netušia, že na Slovensku ,čo žena-to expert. Hovoria si ako sa ľúbia a potom sa postrieľajú. Aj demokraciu vymysleli oni.
Kýčera...občas mam pocit ,že v tej Amerike už neexituje američan, ktorý by sa tomu čo Raymond Moody nevenoval :)
Niekedy áno niekedy nie. Verím vo všetko možné tak prečo nie aj na minulé životy. Mne sa častokrát stáva, že napr. pri nejakej budove a celkovo to miesto spolu s tou budovou vyvoláva vo mne známe pocity. Lenže mne sa to stáva na viacerých miestach každé jedno miesto ktoré ma zaujme mi spôsobí úplne odlišné pocity ako to predchádzajúce, ale vždy sú to pocity veľmi známe už ako keby prežité. Inač celkom závidím takým ľudom ako si ty. Ľuďom ktorý vidia veci čo iný nevidia napr. duchov alebo víly či škriatkov. Ľudia ktorý si svoj minulý život postupne vybavujú a stávajú sa im divné veci. Naozaj, že divné veci. Čo by som dala za takú divnú vec vo svojom živote čo by ma vytrhla z úmorných bežných dní ktoré sú ako cez kopírku...A nie si blázon. Si jednoducho iná.
Áno,máš pravdu,nie si normálna,si výnimočná. Ale blázon rozhodne nie si. Nepúšťaj to z hlavy,počúvaj svoju intuíciu,má to hlbší význam. Čítala som raz,že 1 žena v Anglicku si našla svoje deti z predchádzajúceho života. Aj ja tomu verím, tiež na karmu, duchov a na život po smrti. A to s tými deťmi je tiež pravda. Tejto téme sa venoval vo svojich knihách okrem iných aj Američan R.A.Moody.
delete...karma može byt aj dobrá,zaleží kto je tá "svina " skor .Ci človek robí dobrotu alebo ho "niečo dobehne" .
Nerob druhemu to,čo nechceš aby robili tebe :)
A čo to znamená napr. Hospodin pomiluj?:-) Na takej omši veľmi nemôžem byť, lebo si to zle vysvetľujem:D
Sacu...mam známu okolo 50-tky,šťastne vydatu a takto sa stretla spoznala s jedným okolo 70r pánom.V minulom živote boli manželia a v tomto živote neuveritelne dobry priatelia.Ale koli jej manželstvu-on už bol vdovec, "nič neriešili". Už ten pán nežije.
Netráp sa, možno ty si ten istý prípad,len nemožeš druhemu zničiť za to vzťah .