Veríte na minulé životy?

Príspevok v téme: Veríte na minulé životy?
Sacu

Prosím neodsudzujte ma ani moju otázku, ale veríte niekto na minulé životy?
Už 2 roky ma trápi istá vec, veci sú mi známe, mám pocit že "na to miesto" musím ísť, strašne ma tam niečo ťahá, poznám niektorých ľudí odtiaľ a nikdy predtým som ich nevidela... Viem všetko o tom a o nich, bez toho aby som to zisťovala, snívalo sa mi o istom mieste, našla som ho na fotkách a je to "to" miesto, snívalo sa mi s ľuďmi, ktorých som neskôr našla na internete, no predtým som ich nepoznala. Rodina ma už pokladá za blázna, všetci mi hovoria že to mám pustiť z hlavy, ale ja mám pocit že tam musím ísť, že mám niečo jednoducho urobiť.. Myslíte že som naozaj blázon? Ďakujem

[zruseny35]

MultiLevel..ja som z nitrianskeho kraja-a to som dala orientačne,známa povedala že tolkoto ich to vyslo.
Ja viem,že deti su take,len ja mam to detstvo už niekolko desaťročí za sebou-tak ine ako regreska by mi nepomohlo :)

Sacu

Ďakujem vám krásne určite si niečo o tom pozriem, ja som sa už bála že som blázon. Ale je toho priveľa... Našla som človeka, s ktorým som vo svojej "minulosti" spojila svoj život a našla som na teraz. Mám pocit akoby som k nemu patrila no on je veľmi ďaleko a navyše, on už svoj život s niekým spojil. Napriek tomu že ho nepoznám, cítim strašnú nostalgiu a smútok a bolesť, cítim sa zvláštne a neviem čo mám robiť...

MultiLevel

Lienocka, regreska na SR stoji 70 eur? Ja som teda bola uz davnejsie, v Martine u jedneho pana, ale platila som 30 eur. Pocula som, ze on bol taky prvy priekopnik na SR a mnohi, ktori teraz robia regresky sa ucili prave od neho. Takze preboha nedavajte za to 70 eur, ked sa da aj lacnejsie :)

Deti casto rozpravaju o minulych zivotoch, pricom nejde o ziadne vymyslanie. Dospelaci ich casto napominaju a hovoria aby si nevymyslali....Opytajte sa uciteliek v materskych skolkach, co deti kreslia, ake obrazky a co rozpravaju. Mne raz jedna ucitelka vravela, ze ma v triede niekolko deti, ktore nezavisle od seba rozpravaju o tom, ako zili kedysi, cim kedysi bolo a kreslili o tom obrazky. Moja mala neter mi raz povedala, ze vidi okolo mna svetielka (zrejme videla auru), a ze ked bola velka, isla po horach aj s konikom. Niekto si mozno povie, ze si to tie deti vymyslaju, ale ja verim, ze nie :)

doubledog

ano, jasne, verim.
existuje uz dost dokazov o tom, ze k niecomu takemu dochadza.
tvoje zazitky nie su az tak vynimocne, ma ich dost ludi, tak si o tom nieco precitaj.

je inak dobre o tom prilis nehovorit, kym si neoveris reakcie okolia.

ludia z teba spravia blazna a to je neprakticke pre tvoje dalsie ciele.

sweater*

NApadlo ma este ked tu niekto spominal tych mnichov, ja by som povedal ze moze byt. Ale co taky dalajlama uz x-krat reinkarnovany?

sweater*

B.Z ked si si uplne rozpamatal predpokladam ze ovladas nejaky dalsi jazyk plynule. Hadam ze slovencina vtedy v mode nebola a tiez by bola asi velka nahoda keby si sa narodil znova v tej istej zemi, ne?

B.Z

Ja nielen, že na minulý život verím, ale si ho aj pamätám.Žil som v 18. storočí, bol som pomerne bohatý, mal som dve manželky atď.Nechce sa mi to rozpisovať, ale celý svoj minulý život si jednoducho pamätám.Spomienky sa mi začali vynárať tak v 10 rokoch, postupne som mal na minulý život viac a viac spomienok, až som si úplne spomenul...

NO2

Ja verím tomu, že duch je bytosť bez rozumu. Podľa mňa sa môže znovu narodiť. Verím však tomu, že sa znovu nenarodím, treba sa duchovne vyvíjať, aby sa človek viac nenarodil. To vedia podľa mňa všetci mnísi. Podľa mňa väčšina duchovných učení vedie k Nie-znovunarodeniu.