Zlomená ruka

Príspevok v téme: Zlomená ruka
bora

Mama je týždeň po operácii zlomenej ruky. /Dávali jej do kosti drôty/ pretože mala rozštiepenú kosť. Ruka je zlomená od lakťa hore a stále ma príšerné bolesti je ešte v nemocnici ale nejak sa mi to nezdá mám dojem, že tie bolesti sú nejak dlho a najviac sa mi nevidí to, že jeden lekár jej chce dať ruku do sadry a druhý tvrdí, že je lepšie keď je iba obviazaná. Máte s tým niekto skúsenosti, prosím ozvite sa mi.

markaraa

Najlepsie je mat vsetko napisane v zdravotnej dokumentacii. Ale celkovo mi je divne, preco ti jeden povedal ze fajn a druhy nieco ine. Ach to su doktori:-/

swistica

Ahoj Vica, nemala si podpisovat lekarsku spravu ked je v nej nieco ine ako bolo povedane ustne. Predpokladam, ze zajtra tam bude zase iny doktor a vysvetlit to bude komplikovane, no asi ti nic ine nezostava len tam zajtra zase ist a domahat sa kontroly s pripadnym presadrovanim. Zober si dnu nejaku ,,posilu,, - mama, manzel atd.

Vica

Dobrý deň mam zlomenu dolnu časť vretennej kosti, 1. týždeň keď som bola na RTG povedal lekár , že je všetko v poriadku, teraz na 2.kontrole iny lekár napísal do správy že pomery na periferii v norme, ale ustne sa vyjadril ze mam zle zasadrovanu ruku a zle sa to hojí. Ako mám postupovať ďalej? Ďakujem za odpoveďe

GOING

To dlho bolí. Bol to veľký zásah do organizmu.
Ešte je aj vplyv splnu mesiaca, ktorý je dnes a rany sa teraz ťažko hoja. Ak sa bolesť v druhej polovici budúceho týždňa nezmierni, môže tam byť problém/komplikácia spojená so zásahom.

Nech užíva Calcium s "katalizátorom"=vitamín D3+K2, ak jej ho už nedávajú.

Kimono89

Moja sestra mala tiež zlomenú ruku a na na urýchlené hojenie zlomeniny jej v lekárni poradili wobenzym. Osvedčil sa jej.

Adammmm

Dobrý mám zlomenú vretenu kosť na zapesti dnes mi dali sadru doktor povedal že o 3 týždne na kontrolu tu ruku mám studenú a zle sa cítim z tou sadrou. Je niečo na tím zle ? Ako sa dá rýchlejšie zahojiť tu zlomeniny ? Ďakujem za rady

RNG

surova zelenina obsahuje enzymi a enzymi cistia poskodenu oblast a zvysuju cirkulaciu krvi(riedia krv)
Najviac enzymov je v surovej cvikle.

kurnos

Asi neviete preco pomahaju tie paradajky? A preco sa ma vyladat noha hore, kvoli moznej krvnej zrazenine som pocul..?