muzi mam otazku na vas vadila by vam velmi chuda priatelka ktora nemoze pribrat zo zdravotnych dovodov .....ze jej to lekar zakazal ? vyska 150 vaha 39kg a vek 24...myslite ze ma sancu si najst takato zena priatela ?
Muzi vadila by vam velmi chuda priatelka?
Nie som sice muz, ale moj partner by ti tu napisal, ze jemu by vadila zena vysoka ako stoziar, plnsia a velke prsia. Vzdy sa mu pacili chudunke zeny. A vyzerat vo vyssom veku ako mlade dievca, no ktora by to z nas nechcela:-)
Dievca moje nesmut, aj vyssie, plnsie a prsnate zeny maju problem si najst priatelov a ver ze to nie je len fraza, alebo nejake chlacholenie tvojho smutku.
co chces povedat ze som zena vydavajuca sa za akoze chlapa na fore? :D. a mam 24. s tou sportovou postavou suhlasim, mam rad ak je na zene vidno ze maka, svaly su pekne. ak je len super chuducka hned ma napadne ze ma nejake zdravotne resp. psychycke problemy ako anorexia/bulimia... takze ak sa vam da cvicit cvicte. a nemam rad ani velke prsia, take normalne/mensie nech ich viem cele zmacknut v ruke :D
Moja priateľka má 155 cm, a má 60kg, a nemenil by som, ona chce schudnúť, ale ja nechcem aby to robila (teda, aby to robila kvôli mne, lebo mne sa to tak páči, ale ak to chce spravit kvôli sebe, tak budiž), a páči sa mi, že je ju za čo chytiť, a neskutočne ma vzrušuje už len pohľad na ňu :)
som z toho velmi smutna a zacinam si zvykat :(
oiii toto už čo je kočky :D ... ja s mojimi 175 cm,90 kg a D-čkami by som asi zabíjala za vaše proporcie :D ... ved to nie je nič krajšie ako ked je žena maličká a zlatučká,to vždy budete vyzerať mlado a milo.A môžte si zabiť opätky akekolvek chcete, ja som ich musela prestať nosiť lebo som bola ako chlapina :D ... budte radi stačí len športovať s velkymi vahami a trošku naberiete svaly a bude dobre.Vždy lepšie byť menšia ako väčšia :D
Rozhodne si myslim, ze by vadila. Vis, kazdy okamzite zacne premyslet, jaka to jen je anorekticka, ze by mela mit plnsi tvary, atd... Nevim, nejsem muz, ale pritel mi rekl, ze kdyz jsme se poznali a ja mela spis vysportovanou postavu - nez ted, ted je vychudnuta -; libila jsem se mu mnohem vic. Proste ta hranice urcite je, uz ani nerikajic o tom, ze chude zeny vetsinou vypadaji mladsi nez jsou. A to uz mozna vadi i nam, vypadat ve 30 na 16 :) (Jen exemplum, no.)
mam pocit ze nam to hovoria skor zo sucitu ako z lichotenia. Pritom ked vidim s akymi kravami chodia niektori ze tie baby im hnusne nadavaju, kritizuju ich, podvadzaju, zdieraju o peniaze a napriek tomu ti chlapi po nich idu. Aj to len pre ich vzhlad. Je to zbytocne riesit aj tak sa nic nezmeni. Ja som sa uz s tym zmierila. Ved aj sama vidis ze v teme sa vyjadrili len dvaja muzi ak su to vobec muzi. Venujem sa svojim konickom a na chlapov kaslem. Riadim sa heslom.
Zmenme co sa zmenit da, zmierme sa s tym co sa zmenit neda. A vyska sa uz zmenit neda a ani typ postavy. Osud je niekedy svina. Co uz.
povedia nam ze sme mile,zlate,peknucke ale vztah by nechceli riesit ....na vztah hladaju vysoke ,ceckate....a plnsie
wow presne tak ziaden zaujem z muzskej strany
sweater a kolko mas rokov? :)
chuducka ja mam tiez ten pocit akoby sme boli nezaujimave. Co z toho ze nam ludia povedia ze sme sympaticke a pekne ked zaujem nieje..