muzi mam otazku na vas vadila by vam velmi chuda priatelka ktora nemoze pribrat zo zdravotnych dovodov .....ze jej to lekar zakazal ? vyska 150 vaha 39kg a vek 24...myslite ze ma sancu si najst takato zena priatela ?
Muzi vadila by vam velmi chuda priatelka?
bohužial sú ľudia ktorý pribrať nedokážu lahko ale vždy sa dá úprimne povedané radšej by som mal chudú ako morbidne obeznú ženu mám 20 rokov veľa s vás si povie a chalan ešte v mladom veku časom zmení názor ale nie vždy ma pritahovali chudšie baby ale na 150cm by bola ideálna váha tak 45kg a tých 6gk hore by sa dalo určite docieliť a pochybujem že by ti to na zdravotnom stave dokázalo uškodiť :) a taktiež nikto nehovorí že musíš pribrať čistých 6kg kedže kludne môžeš nabrať aj 6kg svalovej hmoty čo ta určite okrášli a spevný stavbu chrbta :) ale nerob si s toho žiadne depky radšej chudá a zdravá dlkšie budeš žiť ako tučná s chorobami a a tvoja životnosť by sa len skracovala :)
Ďakujem za vaše názory
žabiak a kde je napísané že musí mať deti? Čo ak nechce rodiť deti? A aj chudá žena vie vynosiť dieťa. Skôr by som problém tehotenstva videla v tej skolioze. Tá môže spôsobiť problémy a zhoršenie v tehotenstve.
mne to vadí ak je zena vychrdnutá, dost zle to vyzerá, taká ma rodiť zdravé dieta ???
sweater*...ty ked si vyberáš partnerku tak asi len listuješ v časopise Muscle and fitness :)
Dievčatá,ja by som vás všetky poslala k psychologovi.Toto su tak hlupe vyhovorky a hluposti ako nemať frajera.
Len nerozumiete vobec tomu čo je naozaj doležite a prečo je vaše sebavedomie na bode mrazu.
Co myslíte? Co ma povedat taká XXL-ka ?Tá je naozaj v háji,lebo ma byt prečo.
PS: s tým "nesmiem pribrať"-to ako kto ti ma uveriť?Už som mala podváhu zo zdr.dovodov velmi vážnych,ale nikto mi nikdy nepovedal,že si mam davať na vahu pozor,skor mi milo povedali aby som trošku pribrala,alebo sa v nemocnici o to rodina len "postarala",lebo v nemocnici z tej ubohej stravy malokto aj priberie.
dievca, nechces sa poradit aj s inym lekarom? tiez nerozumiem, preco by si pribrat nemohla. Da sa to aj s vlastnou vahou, zameraj sa hlavne na tzv. komplexne cviky. videi najdes na nete vela... len si hlavne udrziavaj stravu, prijem kalorii musi byt vyssi nez ich vydaj.
ahoj, ja mam vysku 154 cm a vazim 44kg. Ale tiez mam dojem ze o mna chalanstvo nejak nestoji. Podla mna je jedno ci sme chude alebo normalne ci tlste. Preferuju viac vyssie dievcata. Ale s tou skoliozou je to take divne ze kvoli tomu nesmies pribrat lebo viem o ludoch co maju tiez skoliozy a lordozy ale niektori jedia aj priberaju a neobmedzuje ich to nejak. Ale zase poznam jednu ktora ma sice vysku 176cm a ma skoliozu a jej rehabilitacny lekar odporucal aby nemala deti lebo tehotenstvo by jej poskodilo chrbticu este viac.
a ako teda nabrat svaly ked mam zakazane dvihat tazke vahy....da sa to aj vlastnou hmotnostou ? aj ked som lahkaa..