Lipom

Príspevok v téme: Lipom
jozinZbazin

Dobry den,
dnes som bol na operaci s tukovov hrckou. Doktor mi je vybral a poslal ju na kontrolu. Na internete som ale cital ze nikdo nevie preco sa ''to'' vytvara pod kozou. Takze mi asi nic nove nepovie. Chcel by som sa spytat ludi, ktori maju rovnaky problem aj ludi, ktori ten problem nemaju, ako sa to da aspon zastavit ? co vam pomohlo a coho by som sa mal vyvarovat (strava, pohyb ....). Mam ich uz asi 5-6 rokov a pribudali mi pomaly. Prislo obdobie ked sa to zastavilo ale posledny polrok mi narastli dalsie. ( mam ich uz asi 20-25)

Dakujem

knickerstennis

geometrydash-game.io is such an addictive and challenging game! With just precise jumps to the rhythm, players can enter a world full of colors and vibrant music.

RNG

Lipomy pomoze rozpustit teplo, emulzifikovat lecitin a rozlozit vacsie davky lipazy.
Tuky v peceni sa tvoria z prebytocnych cukrov, najma z fruktozy, ktorej spotrebu najma z roznych priemyselne pripravenych jediel, kde sa nachadza ako "corn syrup" treba co najviac obmedzit.
Pecen sa da odtucnit a zaroven precistit a regenerovat protokolom dr Berksona, ciastocne aj lipazou a najma branim Calcium D glucarate.

vitamin2323

Mám taký istý problém teda s tukovými hrčkami, tiež som skúšal skoro všetko, neviem či strava má vplyv na vytvaranie nových hrčiek, pretože som skúšal byť rok vegetarián a nepomohlo, taktiež sa zdravo stravujem, zeleninové smoothie, probiotické kultúry, taktiež užívam osropec, lecitín, vitamin E, C, žiadna múka max. 1 špaldová placka, denne cvičím yogu, behávam každý den. Ale spozoroval som, že po užití alkoholu sa zvyknú zväčšovať tak som úplne prestal užívať čo i len kvapku alkoholu, a brávaal som chlorellu a po nej som spozoroval tiež že sa mi rozšírili, taktiež štava z aloe vera. Tak aj s tým som prestal. Ešte som čítal na internete, že jeden ich mal tiež veľa a nejakou dietou, kde sa počas 28 dní pije voda, tuším sa to vola water fast, mu zmizli ( ale nemal ich viditelne ). Tak neviem, ešte som nikoho nevidel že by sa odfotil pred a po tom ako by mu zazrakom odisli takže ostava len chirurgicky zakrok. No lenže ja ich mam cca 15 - 18 ani neviem už čo je hrcka lebo sa tým tak dlho zaoberám, že som si na to zvykol. Prvá sa mi urobila cca ked som mal 12, takze pred 9 rokmi. A majú sa tendenciu vracať po vyrezaní tak treba si rozmysliet ci ten zakrok za to stoji a tie jazvy po nom. Ale za všetko asi može oslabený metabolizmus tukov takze treba si upravit ten ja už mesiac užívam ostropec lekarsky na precisstenie pecene takže dufam ze pecen sa už nauci rozkladat tuky a nie ich ukladat na nepotrebne miesta.

[zruseny35]

to nieje zhubne...na nadory a novotvary su aj bylinky...napr.rebríček sa može piť dlhodobo,(je aj na rakovinu)
Dá sa skusiť aj vyživove doplnky na tuto problematiku
Všetko je na webe :)

jozinZbazin

no tak to je dost problem ... ja som ''aktivny'' sportovec ... behavam cvicim plavam vsetko proste, presilujem kazdy den telo :) ja viem ze z presilovania mas problemy so svalmi ( svalovka a mozno neskor nieco ine ) a klbmi .. tuk by mal prave ist prec z tela a nie tam pribudat :) no bodaj by to tak bolo aj umna. Zdravo sa stravujem (obmedzujem sladkosti a cukry ) jem malo vyprazaneho vsetko si snazim vo vode varit a kupil som si aj lecitin aj cla na odburavanie tuku ale nic nezabera :( cital som ze jedna zena pila denne mrkvovu stavu (mala ale zhubne nadory) a ze sa vyliecila. Mama mi teraz poradila ze jej kamaratka to mala tiez a ze ona pije ''probioticke'' vyrobky a ze sa jej to zastavilo ... tak neviem ako mne to nevadi velmi ale tak ked som polonahy a tak tak je to dost nechutne pre ostatnych ludi a kazdy sa ma pyta co to je a tak ...

[zruseny35]

Moj brat toto mal,ale po vybratí sa mu žadna dalsia už nevytvárala.Vzniká to pri presilení toho miesta (končatiny),napr.pri posilovaní alebo pri ťažkej práci.Sesternica to zase mala na hornej časti zapästia-je cvičitelka aerobiku.