Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ma divnu poziadavku a nahana mi tym strach

Príspevok v téme: Ma divnu poziadavku a nahana mi tym strach
norkaponorka

Zpoznala som na pokeci jedneho fajn muza. No fajn bol az doteraz. Vcera mi napisal taku divnu poziadavku ze ci by som mu neposlala svoju podpresenku a nohavicky pouzite. Vylakalo ma to lebo si piseme len asi dva a pol mesiaca a doteraz sme sa nestretli iba si piseme zatial. Vymenili sme si fotky a zdal sa byt celkom fajn, zabavny, vtipny, pekny aj ked nie velmi a zrazu chce odomna pouzite spodne pradlo? Ako take ze mam ho nosit aspon dva dni a potom mu ho zabalit a poslat na P.O. box schcranku. Vraj je to diskretne a nik sa o tom nedozvie. Lenze ja mam strach. Ako nechcem to ani urobit len co by vam baby napadlo ak by vam to nejaky muz napisal a ziadal to od vas. Napisala som mu ze nic take nehodlam urobit ale on ma o to stale ziada a este aj dnes mi napisal ked som bola pozriet na profil ze vie ze ho nesklamem a tesi sa velmi az mu ho poslem. A ze ked chcem tak aj on posle svoje boxerky ale az ked mu poslem ja prva. Ako mam si pisat s nim dalej alebo zabudnut. Pritom vyzeral byt v pohode a zrazu na mna vyjde s hentakou poziadavkou. Ako by ste vy zareagovali. On ma aspon na svojou profile uvedene ze 34 rokov a ja nieco pod 25. Myslim ze sa neda odbit ked uz nahodil taku temu. Vcera som mu napisala patkrat ze nie nieposlem a on mi dnes zase pisal ze sa tesi a vie ze poslem. Normalne mam strach dnes ist na pokec.

norkaponorka

Ahink ten P.O.box mi bol tiez divny a tak rozmyslam ze potom sa ani neda prijemca podla toho vystopovat nie?

norkaponorka

A nakoniec sa vys*rem asi aj na cely pokec lebo fakticky tam chodia sami idioti. NIektori sa ani obliect poriadne nevedia ako vidim podla fotiek. A mozno som naivna na 25 ako mi pisete a mozno som sa prilis namotala ale ked z pomedzi tych vykopaviek sa on zdal najidealnejsi az na tie jeho chute. Keby som ho poznala osobne aspon pol roka a aj fyzicky nielen tak cez web tak mu ich aj dam osobne ale takto. Stretnut nie ale po par tyzdnov chce pradlo. Este ze som sem napisala. Fakt ste mi osvietili rozum. Dakujem vam baby a chalani ak sa tu nejaki ozvali.

norkaponorka

Tak dobre baby, dam na radu zopar co ste mi radili ze si mam urobit druhy nick a nadviazat s nim kontakt akoze za inu zenu. Urobim tak a uvidim ci to bude skusat aj akoze tej druhej a co bude vlastne pisat. Zmenim vek, zaluby, mesto atd. a otestujem ho debila. Som sa dnes nasrala lebo mi zas pisal take veci za ma dozral poriadne. Z tohto povodne nicku si s nim budem pisat aj nadalej ale nepodliahnem jeho poziadavkam. Ak to bude pisat aj akoze tej druhej za ktoru sa budem vydavat ja tak to ukoncim a hotovo. Zo mna si nikto idiota robit nebude. Mate pravdu dnes ma asi osvietilo ze som si tu uvedomila ze to bude uchyl :-D
Dakujem za rady a keby nieco tak dam vediet.
A este mi svoje trenky akoze chcel poslat. No neviem co by som robila s jeho pouzitou bieliznou. Fuj.A mozno by mi ich ani neposlal. Ale to je jedno uz.
Vdaka este raz.

ahink

Jana prosim ta, co to tu pises? Su tam taki isti ludia ako aj tu na tomto fore, ako aj u vas niekde v panelaku v meste v obci v ulici. Takze mix vsetkeho mozneho od normalneho az po "nenormalne".
O kusok nizsie na tomto fore je prispevok o tom a pisu to ludia z tohto fora, ze kolki ludia si napr.na tom tvojom zatracovanom pokeci nasli priatelov kamaratov partnerov lasky. Ale aj taki ako ty co ste tam zakopavali o takych ako si uz ty napisala. A ty tiez patris do tej skupiny ludi? Ved ked tak znalo pises asi to z pocutia nie je ale z vlastnej skusenosti. Ide len o to na akych tam ci v reale..tu..clovek ludi natrafi. Ale ti ludia su tiez niekde z realu. Ziju pracuju sportuju pohybuju sa, chodia jedavat nakupovat vencit psa atd atd kludne hned vedla teba mna atd XX osob a ani o tom nemusia ti druhi ani nic tusit

janka6394

To nemyslis vazne, ze mas skoro 25 a chodis na pokec..ako nic v zlom ale pokial viem, tak teraz tam uz chodia len sami uchylaci, zufalci,naivne 13rocne dievcatka, ludia s IQ 50 a romovia. Chod odtial radsej co najskor prec

ahink

Niektore nazory tu mate ako v stredoveku))
A co je na tom? Kazdy ma nieco to svoje v sexualite a v intimnej sfere co ho vzrusuje rajcuje laka atd. Ide len o to, aby sa nasli taki ktori maju rovnake predstavy tuzby zamerania ai. Ak to autorke prispevku nevyhovuje nesedi tak nech to s nim ukonci a je. A ano, myslim si ze toto pyta aj od inych. Vsak od 100 moze pytat a ziska mozno 2-3. Skor ma zarazil ten P.O.Box)) kam to mala poslat. Z tohto je jasne ze pred nou sa taji a klamal ju o mene atd..aby ostal v anonymite, nepoznany

MultiLevel

Normalny zdravo zmyslajuci clovek by taku komunikciu zatrhol okamzite, nech by bola dotycna osoba neviem ako mila, zlatucka a neviem co este. Nech sa cez pismenka zda hoc ako mily, nesmies sa nechat obalamutit tym, ze velmi chces vztah. Lebo fakt po nom musis velmi tuzit, ked vahas ci ho poslat vode alebo nie.
Nie je v poriadku, ze po takom kratkom case od teba chce nieco tak intimne. Navyse nalieha....

0vecka

2 norkaponorka a ty si zase nevymyslaj temy... neverim ze je niekto tak naivny... a slovo gatky sa nepouziva uz 20 rokov :-D