AIDS prenos

čokojogurt

a len si spomente ako sa americky lekari tesili ze vyliecila male dieta ktore sa nakazilo pri porode od svojej matky. Uz sa zdalo ze je pomocou novych liekov zdrave a po niekolkych mesiacov mu bol znova zisteny virus v tele. Vraj ten virus dokaze sa v tele maskovat alebo tzv. uspat akoby tam nebol ale casom opat prepukne takze ludia sa tej svine len tak lahko nezbavia. Je to beh na dlhe trate.

čokojogurt

aj mne sa zda ze to prilis zlahcujete. Az prilis.. Ak by to bolo tak ako pise ovecka a ty noelani tak by podla ministersva zdravotnicta a jeho zisteni nestupal na slovensku pocet ludi nakazenych HIV.

Noelani

Buzola pokiaľ hiv poz je pod hranicami berie lieky a má minimum počet vírusov v krvi nemusí toho druhého nakaziť!

buzola

Ovecka ja statistickym prieskumom neverim :) A napisat, ze pohlavnym stykom s nakazenym clovekom na HIV ci uz AIDS sa nemozes nakazit je velka odvaha, hmm... :/

Noelani

Buzola niečo ti poviem keď niekdo sa vy spí s hiv + nemusí sa nakaziť mám príklad Ja. Ja som už 10 r pozitívna sa mojim snubencom sme už viac ako 3 r spolu a žijeme úplne normálnym životom a je negativni

0vecka

2 buzola su na to statistiky ten prenos nieje velmi pravdepodobny ... takze prosim ta netrep

"the risk of female-to-male transmission is estimated as 0.38% per act"

en.wikipedia.org