Nedá sa mi učiť - zlá pamäť

Príspevok v téme: Nedá sa mi učiť - zlá pamäť
kika3786

Ahojte.Mám veľmi zlú pamäť,rýchlo zabúdam čo som sa naučila a musím sa preto dlho učiť.Niekedy jednu stranu až polhodinu.Chodím na vysokú školu.Som v 3.ročníku.Ešte ma čaká 14skúšok a dve štátnice.Prvé som zvládla úspešne.Užívam aj ginko a acutil na pamäť,ale poslednú dobu mi to už nepomáha.Poradte,čo mám robiť. :-(

Pane bože

Čo sa týka plesní tak odporúčam používať prípravok bez soli. U nás sme používali savo ktoré to obsahuje a vždy sa vrátili, keď sme prešli na iný bez solí tak sa už neobjavili

kika3786

Učivo si rozdelím podla toho kolko dní mám do skúšky.Vypíšem alebo podčiarknem si základné a dôležité veci-pri učení používam zvýraznovačky.Naučím sa novú látku a tú starú si znova zopakujem.Snažím sa robiť aj prestávky..

zewa

Popis nam, ako presne sa ucis. Dajme tomu, mas 150 stranove skripta alebo knihu. A mas dalsi predmet, kde je 25 stran poznamok. Ako by si sa tieto dve veci ucila?

kika3786

Ďakujem za všetky odpovede.zewa nebude to motiváciou.Chcem sa to naučiť,baví ma to,ale jednoducho sa mi nedá.Evicka BBB už sme skúsili postriekať steny,mám alergiu na plesne,chodila som odmalička k alergologičke,ale v kostole som naštastie neodpadávala.

Evicka BBB

Nemas nahodou v miestnosti, v ktorej sa zdrziavas, plesne? Alebo vydychany zly vzduch? Modre Savo proti plesni nastriekaj na celu stenu, aj na strop. Hlavne casto vetraj a nezabudaj na prechadzky na cerstvom vzduchu.Obzvlast teraz v zime, ked je vonku dobry vzduch. Mozno mas alergiu na bytove plesne, len o tom nevies. Aj ja som stracala pamatv plesnivom byte, tocila sa mi hlava a bolo mi na odpadnutie.Jasne, ze k alerg. dostanes termin az o nejake 3 mesiace, ak vobec. Snad pomoze Zyrtec. A Laktazan k nemu. Ja som vcera kupila Zyrtec s 50 tabletkami za 22 €. Neodpadavala si ako dieta v kostole cez leto? To je tiez pre alergiu na spory plesni typicke.

pamäť

aj nedostatočná funkcia štítnej žľazy /hypotyreóza/ spôsobuje zábudlivosť, výpadky pamäte, mentálnu spomalenosť. Skús doplniť jód so selénom.