Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priatel na mna dvihol ruku.. ostat alebo odist?

Príspevok v téme: Priatel na mna dvihol ruku.. ostat alebo odist?
fragolina29

Co by ste spravili vy?
Boli sme pohadany par dni..prisiel domov rano opol 7 tak som mu zacala nadavat kde bol..a dala mu slabsiu facku ked pozeral tv..(nikdy predtym odomna nedostal ale on sa pomne rukami zahnal uz viackrat...ale.nevlepil mi)
Potom sa postavil a vratil mi to..ale nie 1 slabsou..ale zacal ma tlct po hlave a dost silno..viackrat za sebou..neboli to normalne facky po lici..skoncila som.na zemi..ostala som sokovana...mame spolu dieta..planoval svadbu teraz v marci..ale ja si niesom ista ci si chcem takeho cloveka zobrat..co bude robit po svadbe ked uz teraz sa zahana rukami pomne a uz mi aj strelil?:-//

Agnes989

Tohto si neber. Čo je to za chlapa čo má dieťa a chodí domov ráno o pol 7? A druhá vec tá bitka. Ešte pred viacerými rokmi som mala kolegu, poznala som aj jeho ženu. Mali malé dieťa a on sa k nej správal ako k poslednej handre. Nielenže ju podvádzal, chodil domov ráno, ale ju aj tĺkol a to dosť brutálne. Keď napr. prišiel nad ránom domov spitý, ona si dovolila mu nadávať, tak ju stĺkol, že sa nevedela ani postaviť. Toto paradoxne neviem od nej, s tým sa nikomu nechválila ale od neho. Z nejakého mne neznámeho dôvodu sa mi s týmto chválil. Aspoň pri jeho rozprávaní som mala pocit, že je na seba hrdý. Celkom určite si ho neber, nie je zodpovedný, nespráva sa ako otec a ešte ťa aj tlčie. Ok, aj tebe zlyhali nervy, ale nebola si zďaleka tak brutálna ako on. Pri ňom prídeš o nervy aj o zdravý rozum. Nájdi si radšej niekoho rodinne založeného.

flegma

och, dalsia, co si mysli, ze si moze dovolit vsetko a druhi sa k nej maju chovat ako v perinke... o co si si koledovala, to si dostala

Pecu

Nechcem nikoho súdiť, a hoci tam je dieťa, pokiaľ sa nenaučíte KOMUNIKOVAŤ a SPRÁVNE RIEŠIŤ KONFLIKTY ani sa neberte.
Zbytočne by ste si to len celé skomplikovali a najviac by si to odnieslo práve to malé.
Ani ty a ani on ste nemali právo na seba takto „zaútočiť“. Pre mňa je to to najúbohejšie, čo človek môžu spraviť inému človeku.
Samozrejme, ak dvihne ruku na ženu chlap, berie sa to vážnejšie, a to už len z toho dôvodu, že žena sa ubráni ťahšie. A hoci si ho vyprovokovala, krotiť sa mohol.
Takže moja rada, neberte sa, aspoň nie ešte teraz. Najlepšie bude, ak si zájdete spolu k psychológovi, prípadne inému odborníkovi, ktorý vás naučí, ako správne komunikovať aj v manželstve a ako nenásilne riešiť konflikty, pretože dieťa toto všetko bude vnímať omnoho intenzívnejšie ako vy.
Iný príbeh by bol však ten, keby bol muž skutočne agresívny typ človeka. Ale ty ho poznáš najlepšie, vieš, či je jeho chovanie vyvolané hlavne tvojou očividnou provokáciou alebo to je skrátka v ňom.
Držím palce každopádne.

tasty

ako som si to prečítala, tak ja by som ti asi strelila poriadnu tiež, správala si sa a naďalej sa správaš ako sprostá prihlúpa sliepka

a to ja mám alergiu na násilníkov, neznášam ich, ale rovnako neznášam hlúpe ženy, ktoré sa nevedia správať