Co by ste spravili vy?
Boli sme pohadany par dni..prisiel domov rano opol 7 tak som mu zacala nadavat kde bol..a dala mu slabsiu facku ked pozeral tv..(nikdy predtym odomna nedostal ale on sa pomne rukami zahnal uz viackrat...ale.nevlepil mi)
Potom sa postavil a vratil mi to..ale nie 1 slabsou..ale zacal ma tlct po hlave a dost silno..viackrat za sebou..neboli to normalne facky po lici..skoncila som.na zemi..ostala som sokovana...mame spolu dieta..planoval svadbu teraz v marci..ale ja si niesom ista ci si chcem takeho cloveka zobrat..co bude robit po svadbe ked uz teraz sa zahana rukami pomne a uz mi aj strelil?:-//
Priatel na mna dvihol ruku.. ostat alebo odist?
toto je forum, kde sa diskutuje, lienka, nie len pritakava stazujucim...
a pretri si okuliare, ja slovo mlatit nepouzila
Nechápem načo jej tu píšete svoj pohlady ked tým idete proti nej? Ved je matka! Nie puberťáčka čo zažíva prvu lasku a pubertálne vystrelky seba samej ..
flegma...napísala som "udrieť" ,nie mlátiť!Rozumiem ženám,ktore sú bité od partnerov.Tak ako sory,že vidím do problematiky.Jedinu výčitku čo tato žena s dieťaťom má mať,je tá ,že s ním ešte je a že si vobec s takým planuje nejaku svadbu.
Ani jeden nema pravo bit toho druheho zena si ma vazit muza a samozrejme naopak vztah ma byt rovnocenny.
lienka, to co za mudrost si vypotila? ze zena smie udriet muza, to kde sme?
Zena smie udrieť muža ale poriadny chlap si ešte aj pomyslí,že si to zaslužil a že niečo poriadne dosral.
PS: Ktorý úbožiak zdvihne ruku na matku s dieťaťom?Myslíš si, že ho niečo ešte zastaví v buducnosti ,ked dneska nemá k vám uctu?
Dodatok: neviem ako to presne myslis ci od neho chces navzdy odist, alebo len na "chvilu".
fragolina29 – Ty si urobila velku chybu v tom, si mu dala len slabu facku. Mala si mu totiz dat RAZANTNE ZAUCHO alebo hned dve aby sa mu v hlave zaiskrilo a pochopil, ze je nezodpovedny a robi zle. Ved co je to za chlapa, ktory ma dieta a zenu a svojvolne sa flaka do 6:30 do rana (mozno) pri inych sukniach ? Urcite nebol do rana v kostole. Chlap to nie je, chlap vyzera a kona inak. P.s- inac tak vazne rozhodnutia ako odist sa nemaju robit unahlene a ukvapene (aj napriek tomu co sa stalo), ale pokial mozno premyslene a s chladnou hlavou.