Priatel na mna dvihol ruku.. ostat alebo odist?

Príspevok v téme: Priatel na mna dvihol ruku.. ostat alebo odist?
fragolina29

Co by ste spravili vy?
Boli sme pohadany par dni..prisiel domov rano opol 7 tak som mu zacala nadavat kde bol..a dala mu slabsiu facku ked pozeral tv..(nikdy predtym odomna nedostal ale on sa pomne rukami zahnal uz viackrat...ale.nevlepil mi)
Potom sa postavil a vratil mi to..ale nie 1 slabsou..ale zacal ma tlct po hlave a dost silno..viackrat za sebou..neboli to normalne facky po lici..skoncila som.na zemi..ostala som sokovana...mame spolu dieta..planoval svadbu teraz v marci..ale ja si niesom ista ci si chcem takeho cloveka zobrat..co bude robit po svadbe ked uz teraz sa zahana rukami pomne a uz mi aj strelil?:-//

flegma

toto je forum, kde sa diskutuje, lienka, nie len pritakava stazujucim...
a pretri si okuliare, ja slovo mlatit nepouzila

[zruseny35]

Nechápem načo jej tu píšete svoj pohlady ked tým idete proti nej? Ved je matka! Nie puberťáčka čo zažíva prvu lasku a pubertálne vystrelky seba samej ..

[zruseny35]

flegma...napísala som "udrieť" ,nie mlátiť!Rozumiem ženám,ktore sú bité od partnerov.Tak ako sory,že vidím do problematiky.Jedinu výčitku čo tato žena s dieťaťom má mať,je tá ,že s ním ešte je a že si vobec s takým planuje nejaku svadbu.

doubledog

lienocka
takze vlastne zena ma vzdy pravdu?

to som si inak vsimol, ze si vela zien mysli.
dosledky byvaju ale dost neprijemne.

[zruseny35]

Zena smie udrieť muža ale poriadny chlap si ešte aj pomyslí,že si to zaslužil a že niečo poriadne dosral.
PS: Ktorý úbožiak zdvihne ruku na matku s dieťaťom?Myslíš si, že ho niečo ešte zastaví v buducnosti ,ked dneska nemá k vám uctu?

hanka9

fragolina29 – Ty si urobila velku chybu v tom, si mu dala len slabu facku. Mala si mu totiz dat RAZANTNE ZAUCHO alebo hned dve aby sa mu v hlave zaiskrilo a pochopil, ze je nezodpovedny a robi zle. Ved co je to za chlapa, ktory ma dieta a zenu a svojvolne sa flaka do 6:30 do rana (mozno) pri inych sukniach ? Urcite nebol do rana v kostole. Chlap to nie je, chlap vyzera a kona inak. P.s- inac tak vazne rozhodnutia ako odist sa nemaju robit unahlene a ukvapene (aj napriek tomu co sa stalo), ale pokial mozno premyslene a s chladnou hlavou.