Žlčníková kúra namiesto operácie žlčníkových kameňov

Príspevok v téme: Žlčníková kúra namiesto operácie žlčníkových kameňov
ssss-jan

LIEČENIE ŽLČNÍKA
Pripraviť:
3dcl olivového oleja
0.5 KG Ľanového semena - to si pomelieme na mlynčeku
1 BALÍČEK ALPSKÁ SOĽ ĽAHKÁ
2 BALÍČKY HARMANČEK
1 BALÍČEK EUGASTRIN ČAJ
1 CITRÓN
1 LITER MLIEKA

PRVÝ DEŇ:
Po obede o 17. hod. večerať kávu, mlieko, alebo čaj so starými rožkami. Večer zobrať 3 kávové lyžičky Ľahkej alpskej soli rozpustenej v čaji z Eugastrinu.
Potom si ľahnúť a prikladať harmančekové obklady v suchom stave po dobu 90 minút. (Harmanček má byť vo vrecúšku z látky, vrecúško sa prikladá na pravý bok pečene. Na vrecúško priložíme elektrický vankúš, alebo termofór s horúcou vodou). Potom už ležať do rána.

DRUHÝ DEŇ:
Ráno vstať a užiť 3 kávové lyžičky Ľahkej alpskej soli v čaji. Na raňajky jesť mlieko, kávu, alebo čaj so starými rožkami. Dopoludnia možno pracovať ako obvykle. Obedovať presne o 12.00 hod., to isté čo na raňajky.
O14.00 hodine si ľahnúť a začať prikladať horúci obklad z ľanového semena, zomletého a uvareného v mlieku na kašu. Lanovú kašu dáme do vrecúška z látky a priložíme na pravý bok do krajiny pečene. Na vrecúško priložiť elektrický vankúš, alebo termofór s horúcou vodou. O 17.00 hodine obklady končia.
Po tejto procedúre rozdeliť 3 dcl olivového oleja na rovnaké diely. Prvý diel vypiť o 17.00 hodine, druhý o 17.30 hodine a tretí vypiť o 18.00 hodine. Po dobu procedúry kľudne ležať na pravom boku a nerozprávať. pri pití olivového oleja mať po ruke rozkrojený citrón, ktorý pacient olizuje, aby zahnal chuť po nepríjemnom oleji. Do rána nič nejesť, kľudne ležať a tým kúra končí.

TRETÍ DEŇ:
Ráno vstať a vypiť šálku čaju z Eugastrinu. Kamienky vychádzajú medzi piatou a šiestou hodinou rannou. Niekedy už po polnoci. Kamienky sú zelené, mäkké, rozseknuté. Vychádzajú celý deň. Po ich vyjdení nejesť domácu klobásu a syry. Držať diétu aspoň 2 týždne. Stolicu vykonať do nádoby s vodou, čím skontrolujeme účinok liečby a presvedčíme sa o jej účinnosti. Pri dôslednom dodržaní návodu je výsledok istý. Po skončení kúry pite čaj z Eugastrinu, Stomaranu, alebo Centárie. Najlepší čaj na doliečenie žlčníka je zo Zádušníka.

Moje poznámky k originálnemu textu:
_ tento návod dal pán Kostra mojej mame,keď mala problémy so žlčníkom a pomohol jej. Pán Kostra dnes už nežije.

-je vhodné si na kúru vyhradiť 3 voľné dni
-po skončení kúry sa odporúča diéta aspoň 2 týždne
-kkúra sa môže zopakovať napr. po 1 roku, ak sa znovu objavia kamene

Kubo11

Snailovnik a mate59 majú pravdu. Kamene sa dajú vybrať chirurgicky, endosk. sondou, rozbiť ultrazvukom alebo špec. liekmi rozpustiť. Ale to trvá dlho a len jeden druh kameňov.
zapper - ty si myslíš že žlč. kamene sú z uhličitanu vápenatého, keď to prirovnávaš ku škrupine? Kamene sú dva typy. Cholesterové a pigmentové (bilirubín, nerozp. soli vápnika) . Tie prvé sa dajú rozpustiť tie druhé nie. Ja dôverujem lekárom, ktorí majú najnovšie skúsenosti a prax a nie x-ročným babským receptom. Veď si môžete takto do....ť zdravie.

mate59

Veru tak, žiadne kamene takouto kúrou nevyjdú.Pri podráždení žlčníka sa môžu akurát šprajcnúť v žlčovode.

zapper

Snailovnik, aké sú to kristové rany? Nepoznám také...
Máš nedostatky v znalosti o tvorbe kamienkov v žlčovodoch! Tie sa po kúre nevyčurávajú!!!
Idú von stolicou!
Otázka, ako dáš do pivovej fľaša surové vajce?
Ak na to odpovieš, budeš vedieť dostať zlč. kamene von z tela.

Snailovnik

Pre kristove rany. Ziadne kamene vam tymto sposobom nevyjdu. Ono vam ich to sformuje z tohto vsetkeho co zjete a vypijete. Ked to clovek vycura je to makke (tuhsia zmes toho oleja a ostatnych zazracnych primesi co ste do seba napchali) skutocne zlcove kamene mozu byt tvrde jak strk. Fakt neuveritelne nieco toho... Vsetci vedia zazraky o ludskom tele Len ta odporna vseobecna medicina Nas chce vsetkych otravit...

jurij

Najlepšia žlčníková kúra na internete. Pán Dalimír Kostra bol veľkým človekom, ktorý predbehol dobu. Za liečenie nebral žiadne odmeny, čo je výsosťou skutočných liečiteľov. Štátna zdravotnícka mašinéria mu však nedala pokoj až ho zničila.

trojklanny

Bezbolestné odstránenie žlčníkových kameňov bez operácie je určite lepšie si urobiť na jar a jeseň /najvhodnejší čas/ očistnú pečeňovú kúru. Osobne odskúšané, funguje to, vyšlo ich veľké množstvo, najväčší mal veľkosť ako posledný článok malíčka.

ssss-jan

ahoj Hanka, ja som to sem vkladal kvôli tomu, že na celom portali v diskusiach o liečbe žlčníkových kameňov som nenašiel akýkoľvek ucelený návod, ako sa ich zbaviť bez operácie.