Aký samoopalovací nástrek je najlepší?

Katka21345

Ahoj, ja používam tento samoopaľovací krém a som s ním veľmi spokojná :) cclinic.sk
Dokonca odporúčam aj iné produkty tejto značky :)

Rita80

Máme samoopalovaci nástrek už viac 10rokov, posledne 4 roky už len fake bake a nemenila by som. Perfektný je, aj zakazničky si pochvaluju.

Sallonka

U nás ide skôr predaj produktov na doma. Nemáme až tak solventnú klientelu, čo by chodila na nastrek pravidelne.Sem tam sa prídu nastriekať, no väčšinou si pri tom aj kupia krem a opäť sa vratia, až o 1-2 mesiace, keď im dojde krém a už sú vyblednuté. Buď ich prehovorím na striekanie, alebo si len zoberú ďalší krém ;)
Tak či tak, spokojnosť. FakeBake topka, to je jasne :D

JennyY

Tak čo baby, akú ste mali plesovú sezónu v salóne. My riadny frmol ....uuuf
Striekali sme denne aj 3 klientky (komplet cele telo) tak zatiaľ najlepšia plesová sezóna pre nás ohladom nástreku. Uvidíme na jar, keď sa začne oteplovať...
Fake Bake stále top ;)

Parlamentka

Chodia aj muži, no žien viac. Keď to mám porovnať u nás tak 85% ženy a 15% muži. Nástrekové opálenie robí už celkom dosť salónov, no nie všade budeš spokojný. Niekde robia s lacnými emulziami a výsledok je potom katastrofálny. Cenu si určuje každý salón individuálne, kvalitný nástrek aj so všetkým čo k tomu patrí 30-50€ celé telo. U nás striekame Fake Bake (45€ celé telo) v cene je komplet (peeling, jednoraz. čiapka, nohavičky, nalepky na chodidla, striekanie, sušenie...) a hlavne je výsledok 100% spokojnosť našich zákazníkov a bronzové opálenie, ktoré sa neotiera, nefľakatie a pod.

axbxc

Ahojte kočky.Som muž a mám na vás niekoľko otázok,čo sa týka samoopaľovacieho nástreku.Takže:chodia na to aj muži,po akej dobe to treba opakovať,v ktorých salónoch sa to robí,cena?Chcem to pre seba aj pre priateľku.Ďakujem.

Silva GreatLook

V Amerike, kde som žila 10 rokov sa bez opálenia ani fungovať nedá. Na nástrek chodí skoro každý, preto majú aj toľko značiek a rôznych nástrekov. U nás je to ešte v plienkach, no pár dobrých nástrekov tu je. Fakebake zatiaľ kraľuje - veď je to Made in USA :-D