Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dnes asi pridem o svoj vencek

Príspevok v téme: Dnes asi pridem o svoj vencek
adele45

Mam 20 rokov a som pannA. Mozno sa to dnes zmeni. Som sama na intraku a pride jeden kamarat. No vlastne je to taky kamarat ze sa so mnou kedysi chcel vyspat a nevyslo mu to ale ostali sme kamarati. Ja neviem ci robim dobre.
Viete on je hrozne dobry zlaty chalan a ked uz by som si mala vybrat niekohk s kym to nebudem lutovat tak jeho. Ale ja som si vzdy naivne predstavovala ze to ma byt niekto koho velmi milujete. Lenze ani jedna z mojich kamaratok to tak v skutocnosti neprezila. Mam cakat do styridsiatky kym niekoho takehostretnem?
Vsetci mi radia nech to spravim. Co myslite?

princessna

je to dost ubohe uz len pre to že to oznamujes cudzim ludom a pytas sa ze ci to je spravne hroza by som sa od hanbi prepadla na tvojom mieste evidentne v tom jasno nemas inak by si sem taky nevyzrety prispevok nenapisla asi cakas ze ti budeme vseci tlieskat ze si sa rozhodla spravne

Prezyvka055

Tak dik za info.
Nemate trebars nejaky skolsky casopis alebo zurnal kde by si trebars mohla vyhlasit anketu, lenze to uz nestihas do vecera ale tak do buducna by to pomoct mohlo.

flegma

ty sa o takejto veci radis s ostatnymi? co nemas vlastny rozum?
a vyspat sa s niekymm len preto, lebo si posledna v kolektive, je ta najvacsia hovadina