Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dnes asi pridem o svoj vencek

Príspevok v téme: Dnes asi pridem o svoj vencek
adele45

Mam 20 rokov a som pannA. Mozno sa to dnes zmeni. Som sama na intraku a pride jeden kamarat. No vlastne je to taky kamarat ze sa so mnou kedysi chcel vyspat a nevyslo mu to ale ostali sme kamarati. Ja neviem ci robim dobre.
Viete on je hrozne dobry zlaty chalan a ked uz by som si mala vybrat niekohk s kym to nebudem lutovat tak jeho. Ale ja som si vzdy naivne predstavovala ze to ma byt niekto koho velmi milujete. Lenze ani jedna z mojich kamaratok to tak v skutocnosti neprezila. Mam cakat do styridsiatky kym niekoho takehostretnem?
Vsetci mi radia nech to spravim. Co myslite?

anjelik *

Adele, je na tebe, ako sa rozhodneš, ale môžem ti napísať príbeh dievčaťa, ktoré riešilo presne to isté, čo ty. Malo 20 rokov a okolo seba kamarátky, ktoré jej radili, aby sa vyspala s kamarátom. Aby už konečne nebola pannou a vedela, aké to je, mať sex. Bola tomu veľmi naklonená, ale nakoniec predsa počkala. Na chlapca, do ktorého sa zamilovala a prvé milovanie prežila s ním. Bolo to o ničom, vôbec to nebolo pekné ani romantické, bolelo to a ani sa to nepodarilo. Ale práve to, že sa milovali, zabezpečilo, že to chcela aj druhý krát a že to už bolo omnoho lepšie. Až tak, že dnes sú spolu už tretí rok a šťastní. :o)

paneboze6

1.) nebudes sa citit ako ziadna chudera ani nic podobne co ti tu niektore individua pisu
2.) nerobte uz z toho taku vedu, nezijeme v 13-tom storoci. je to uplne obycajna prirodzena vec

Žužova

Nie ,nie je to správne. Podla mna sa potom budeš citiť ako chudera. Alebo sa ti to zapáči a z intráku urobíš privát :D

adele45

Ak mi chce este niekto napisat aka som uboha tak do toho. Nepochopili ste ma. Ja to nechcem spravit preto lebo chcem byt ako kamaratky ale preto lebo uz to potrebujem - fyzicky. Len som si nie ista ci to je takto spravne.

lucia238

20 rokov a rozum nikde, sa divim, ze si s tym co mas v hlave a s tym vencekom vydrzala az do dnes ...a nezabudni nam sem dat selfie ako tu uz ktosi spominal :DD

moccakáva

Je smutné že sa nechávaš v takej oblasti ako je intímny život strhnúť davom čiže v tvojom prípade kamarátkami. Však to nieje súťaž kto príde skôr o panenstvo. Je to voľba milovať sa kedy ja sa nato cítim a s kým ja chcem nie čo chce okolie a do čoho ma núti.

buzola

Hej ponahlaj sa, "prist o vencek" je fakt ta "najdolezitejsia" vec v zivote..
Lebo mas sproste kamaratky tak aj ty musis byt automaticky sprosta ze?