Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dnes asi pridem o svoj vencek

Príspevok v téme: Dnes asi pridem o svoj vencek
adele45

Mam 20 rokov a som pannA. Mozno sa to dnes zmeni. Som sama na intraku a pride jeden kamarat. No vlastne je to taky kamarat ze sa so mnou kedysi chcel vyspat a nevyslo mu to ale ostali sme kamarati. Ja neviem ci robim dobre.
Viete on je hrozne dobry zlaty chalan a ked uz by som si mala vybrat niekohk s kym to nebudem lutovat tak jeho. Ale ja som si vzdy naivne predstavovala ze to ma byt niekto koho velmi milujete. Lenze ani jedna z mojich kamaratok to tak v skutocnosti neprezila. Mam cakat do styridsiatky kym niekoho takehostretnem?
Vsetci mi radia nech to spravim. Co myslite?

Janno82

Tak skús si to ešte zvážiť. Pokiaľ si tu písala, tak zrejme nie si týmto nápadom veľmi nadšená. Vyspať sa s niekým, v štýle len aby si mala skúsenosť za každú cenu, myslím že za to nestojí. Pokiaľ by si to ale sama chcela, tak je to v pohode, ale to musíš vedieť sama, či ťa ten kamarát aspoň ako tak priťahuje. Bolo by určite fajn to zažiť s niekým, koho budeš naozaj ľúbiť, ale ten možno ešte príde, veď nemáš 40 a myslím, že si zase toho až tak veľa nezameškala:-). No a ako píšeš, že ani jedna z tvojich kamarátok to takto neprežila, tak to je dosť smutné, ale zrejme je to čiastočne obraz dnešných vzťahoch.

adele45

Nemusite byt hned taki hnusni. Ak vam to vadi preco to citate? Ja len ze tu nemam kamaratku s ktorou by som mohla rozoberat taketo veci a tu na tomto fore boli vzdy ludia s ochotou poradit a vecsinou dobre poradit. Ak ked ste neisty clovek potrebujete v rozhodnutiach uistenie.

princessna

ano drzime ti palce hlavne nech si spravis aj poriadne dobru povest:)nech ten akt stoji zato a nech ten chlapec sa pochvali svojim kamaratom ze si mu dala len tak z parady a nerobila si pritom ani drahoty:)

Maoam

ty kks, cele tvoje okolie to vie, asi to mas vycapene aj na FB, nezabudni pridat selfie z postele, ked bude po, aby boli vsetci informovani

ja ze si robis srandu,alebo mas 15r., ale 20? fuuu

tojejedno

Aj tak sa s nim vychrapes , vobec ti v tom nezabranime...

A poviem ti jedno , to ze dnes prides o ten tvoj vencek ti do zivota prinesie len jednu vec a to jednu velku facku po ktorej si snad (aj ked tomu neverim) uvedomis aka si bola hlupucka a naivna...

Nie je to totiz nic vynimocne , skor je to smutne ze nemas vlastny rozum.

Takze smelo do toho , zarad sa dnes vecer medzi svoje zvysne kamaradky ktore to uz maju za sebou a bud na seba hrda ze si len dalsia tuctova dievcinka ktora sa nechala stiahnut davom :)

Pekny den.