Zdravím,už asi pol rok ma aspoň 2x za týždeň páli záha.Môžem mať poškodený pažerák ? Treba zájsť k lekárovi ?
Dlhodobe palenie záhy
dakujem ti nechalicka, v tom pripade ich vyskusat. ak mi maju pomoct, tak cim skor
mna v lekarni vzdy najskor vyspovedali, co mi je, s cim potrebujem pomoct, potom este ci mam na nieco alergiu, a az potom mi zacala ponukat produkty. tak nic nie je stopercentne, moze sa aj lekar seknu a predpisat liek, ktory inemu zaberie a zrovna mne nie...
ano, v mnohych pripadoch suhlasim, ze poradia ale hovorim, jednu zlu skusenost mam ale to bol len taky vyzivovy doplnok, takze som to brala, ze nie kazdemu moze vyhovovat. a ty mas tiez problemy s palenim zahy?
mne sa teda este nestalo, aby mi v lekarni zle poradili, vsak maju prehlad o vsetkom. pokial samozrejme clovek vie, na co je alergicky, alebo co mu nezabera, treba to povedat lekarnicke. inak si myslim, ze vedia zhodnotit stav takych tych beznych veci.
niekedy vedia dobre poradit aj v lekarni @lupienok554 to mas pravdu, no mne raz zle poradili a zbytocne som vyhodila vela penazi a nula bodov. takze odvtedy si dost citam aj na internete odporucania a podla toho sa potom rozhodujem
Ja ked si predstavim, ze niekde mam cakat v cakarni plnej chorych ludi, tiez sa najskor snazim liecit sama. Teda, idem do lekarne a necham si odporucit nieco na dany problem, pripadne ked sa obavam, ci nemam nejaky zapal, kupim si nejaky samotest. Ale ak sa naozaj citim extremne zle, tak jasne ze to nezanedbavam a nepodcenujem...
strechacka - a to s kazdym problemom sa ti chce utekat k doktorovi? mna to uz preslo lebo ma unavovalo to neustale cakanie na terminy, ktore trvali niekedy aj polroka a preto som v mnohych pripadoch radsej siahla takto na lieky, ktore su volno predajne a vela krat mi aj pomohli
Ja teda velmi nie som za take vselijake, lekarsky nepodlozene veci, skor by som asi radsej zasla k doktorovi....
ano, mam ich overene, ved aj teraz ich mam doma, preto som pridala fotku. mne velmi pomohli, ja na ne nedam dopustit. takze ak ma tvoj muz take problemy ake pises, tak by ich mohol vyskusat a verim, ze by sa mu ulavilo. ale tak rozhodnutie je samozrejme uz na vas
iviccia to si aj odskúšala tieto tabletky? lebo ja mám problém sem tam, ale môj muž, ten má podchvíľou, hlavne keď zje kysnuté veci alebo sa viac naje. niekedy mu trochu pomôže, keď si ľahne na ľavý bok tuším.