Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som pre ňho len zábavkou

Príspevok v téme: Som pre ňho len zábavkou
Katarinkaaa

Ahojte, potrebovala by som od vás radu ako ďalej. Stala sa mi taká vec, že som sa zaľúbila do zadaného chlapca.

Tento rok som začala chodiť na výšku a zoznámili sme sa cez kamarátku. Mne sa zapáčil hneď ako som ho videla, ale keď začal hovoriť, že ma frajerku tak som si povedala, že nič z toho. Nakoniec sme boli spolu na party a nejako k tomu došlo a pobozkal ma. Potom sme sa o tom rozprávali a že už sa to nebude opakovať, ale opakovalo... CHodili sme spolu von každý deň, čo som bola na intráku. Je mi s ním strašne dobre, môžem mu povedať úplne všetko je ako mojim najlepším priateľom. Nespali sme spolu a ten náš vzťah je hlavne o tom, že chceme byť spolu. S frajerkou sa vidí, tak raz za mesiac a pol. Už to s ňou aj chcel ukončiť, ale on má pocit, že sa o ňu musí starať. Vkuse keď o nej hovorí, tak mi to dievča príde ako človek, čo sa sám o seba nevie postarať. Príklad, hovorí mu, že chce isť na výšku, ale nemá ju z čoho zaplatiť a dokoncca ani nevie na akú chce ísť a všetko to necháva na ňho, že on jej všetko zariadi. Takého človeka ako je on stretnete málokedy, že si s ním rozumiete a preto neviem, čo ďalej, ale asi najlepšie by bolo to ukončiť, ale vážne som sa zaľúbila a je mi to staršne ťažko teraz zahodiť. Chcem len vidieť aj vaše názory, či sa vám niečo podobné nestalo.

MultiLevel

Skorosenior, hej nerozumiem v tomto chlapom :D Zijem oddelene od muzov, takze vobec neviem ako toto mnohi vnimaju...a nikdy som nezazila studentsky zivot a o tom, co pise zakladatelka temy som prvy raz citala tu :D Jo, jooo :) Ja netvrdim, ze toto musi byt tak ako pisem. Ale pokial ma chlap doma jednu a druhu ma kdesi na intraku, tak to nie je preto, lebo chudak nechce tu doma ranit :) Zazila som takychto xx pripadov. Okej, ak je toto vynimka, tak sa hlboko ospravedlnujem. Ale dost o tom pochybujem :)

skorosenior

Katarinka, multi-level ti teraz píše ako žena ktorá chlapom v tomto nerozumie.
Podstatný fakt je že nemáte sex. Pokiaľ by ste mali, tak môže mať jednu doma druhú na škole. Pokiaľ nemáte a vzhľadom k tomu čo si napísala sa mi zdá pravdepodobné že asi skôr by chcel teba ale rytierskosť mu bráni sa rozísť s tou druhou.
Ja by som mu na rovinu povedal že sa ti páči, máš o neho záujem, dokonca by si aj mala záujem o povýšenie vzťahu na ďalšiu úroveň (jedným okom zažmurkaj) ale urobíš to len ak sa rozíde s priateľkou doma, inak že sa s ním nebudeš stretávať lebo ťa tým trápi. Ak môžeš, tak si to nejako prever mohol by zaklamať.

Žužova

pobozkali ste sa a povedali ste si že už s ato nestane no odvtedy si sním aj tak chodila stále vona pokračovali ste ..tebe vobec nie je luto tej jeho frajerky ? vobec nemáš výčitky svedomia že sa pcháš do cudzieho zelí ? Ja nechápem takéto typy dievčat,zaebávaju sa so zadaným a vobec ich to netrápi. Je to samozrejme hlavne jeho chyba ale ked vidí že ty stým problém nemáš tak nemá ani on. Mala by si to skončiť, Teda povedať mu nech si vyberie bud ty alebo ona. No takého chlapa ako on by som teda nechcela aj tak.. lebo ak je schopný toto robiť terajšej bude to robiť aj tebe...

MultiLevel

Katarinkaaaa, si asi velmi zalubena, ked nevidis co robi, ze? Dievca, ak mas stipku zdraveho rozumu, tak sa na vsetko pozri triezvo. Doma ma jednu, na intraku druhu. Super nie? Keby ta lubil, keby s tebou chcel normalny vztah, tak okamzite to s priatelkou ukonci a je s tebou. Navyse, stazuje sa, aka je. Tebe! Este stale ti to nedava zmysel? Preco to doteraz neukoncil, ked ty si taka super a ona je taka zla? Lebo ta vyuziva a dari sa mu to dokonale :)
Moja rada - aj ked neznasam ultimata, jedno by si mu mala dat. Bud bude s tebou, alebo s nou. Nic medzi tym. Ked chce byt s tebou, nech to s nou ukonci, inak je jasne, ze to hra na dve strany.
Navyse, ako tu uz bolo spomenute, ak toto dokaze robit svojej oficialnej priatelke, nebojis sa, ze to raz moze urobit aj tebe?

lienocka2808

nebojis sa, ze to bude robit aj tebe, ked uz teraz podvadza svoju priatelku? ak mu nevyhovuje, ma jej to povedat na rovinu a rozist sa s nou. Ja by som ho neriesila, pokial si nevyriesi vztah so svojou frajerkou.