Som pre ňho len zábavkou

Príspevok v téme: Som pre ňho len zábavkou
Katarinkaaa

Ahojte, potrebovala by som od vás radu ako ďalej. Stala sa mi taká vec, že som sa zaľúbila do zadaného chlapca.

Tento rok som začala chodiť na výšku a zoznámili sme sa cez kamarátku. Mne sa zapáčil hneď ako som ho videla, ale keď začal hovoriť, že ma frajerku tak som si povedala, že nič z toho. Nakoniec sme boli spolu na party a nejako k tomu došlo a pobozkal ma. Potom sme sa o tom rozprávali a že už sa to nebude opakovať, ale opakovalo... CHodili sme spolu von každý deň, čo som bola na intráku. Je mi s ním strašne dobre, môžem mu povedať úplne všetko je ako mojim najlepším priateľom. Nespali sme spolu a ten náš vzťah je hlavne o tom, že chceme byť spolu. S frajerkou sa vidí, tak raz za mesiac a pol. Už to s ňou aj chcel ukončiť, ale on má pocit, že sa o ňu musí starať. Vkuse keď o nej hovorí, tak mi to dievča príde ako človek, čo sa sám o seba nevie postarať. Príklad, hovorí mu, že chce isť na výšku, ale nemá ju z čoho zaplatiť a dokoncca ani nevie na akú chce ísť a všetko to necháva na ňho, že on jej všetko zariadi. Takého človeka ako je on stretnete málokedy, že si s ním rozumiete a preto neviem, čo ďalej, ale asi najlepšie by bolo to ukončiť, ale vážne som sa zaľúbila a je mi to staršne ťažko teraz zahodiť. Chcem len vidieť aj vaše názory, či sa vám niečo podobné nestalo.

embryo

Slobodna: a preto si Eva Braunova zobrala Adolfa, na zaklade jeho charakteru a zmyslu pre humor :-)

na prvom mieste u zien su majetky a u muzov tebou spomenute fyzicno... ;-)

Katarinkaaa

Pokusil, ale potom mi povedal, že to nechce kvôli tomu, že sa bojí, že to medzi nami všetko pokazí. Predstavuje ma dokonca aj jeho kamarátom. Tá jeho o tom samozrejme nevie, ale raz mi poevdal, že aj keby jej to povedal, tak ona mu koniec nedá a že raz jej to určite povie. Možno v nej vidí tu isto, čo nemá vo mne kedže už raz pri hadke (prvej a zatial aj poslednej) som mu v nervoch opovedala na otázku, či som si nikdy neprestavovala, že budeme spolu povedala nie. Ale je to už na ňom ako sa rozhodne a ja som ho nechcela do ničoho tlačiť, ale asi bez toho aby som mu dala ultimatum to nepôjde.

Slobodna

dobre, doubledog ale celkovo sa asi ženy rozhodujú skôr na základe charakteru a muži asi skôr na základe toho fyzična. Neviem, či dobre pochopíš, o čo mi ide. Trošku potrebujem mať v tejto veci jasno a ty sa mi celkom aj pozdávaš ako niekto kto to dokáže ujasniť.

skorosenior

Každému správnemu chlapovi sa o sexe sníva (nezávisle od veku).

A niekto študujúci na vysokej škole ak sa o sex rýchlo nepokúsil (ak neuspeje potrebuje skúšať u ďalšej a ďalšej kým nezaboduje) tak to znamená že má potenciálne vážne úmysly len potrebuje lepšie spoznať tú druhú aby mohol sa kvalifikovane rozhodnúť

Slobodna

doubledog a kedy bude mať to jasno resp. čo vás mužov dokáže presvedčiť, že áno - táto? Vrátime sa k skoroseniorovmu dobrému sexu?

MultiLevel

Katarinkaaa, ved o to ide, ze nema jasno v tom, co chce. Ma na to uplne pravo, kazdy jeden z nas sa moze v takej situacii ocitnut. Ale ver tomu, ze nejde o nic hrdinske, ani rytierske. Je sice pekne, ze ta zrovna nezneuziva na sex, ale keby si to chcela, podla mna si da povedat. No mozno sa mylim. Ty vies o nej, ale vie aj ona o tebe? Asi skor nie. Kedze sa uz dobre poznate, teraz je ten cas, aby sa rozhodol, ktoru vlastne chce. Daj mu cas a uvidis

Katarinkaaa

Áno máte pravdu. Teraz je to na mne, čo urobím a asi to ukončím, lebo podľa mňa nemá veľký zmysel čakať na niekoho, kto sám nevie čo chce.

doubledog

presne tak, ste vo faze, kedy sa on rozhoduje, co dalej a je dost na tebe, ako sa to bude vyvijat.

on sa nebude rozchadzat s tou svojou, kym nebude mat jasno v tom, ze chce teba a ze to kvôli tomu musi spravit.

muzi funguju inak ako zeny.