ahojte, len tak zo zvedavosti...Ako sa Vás pôsobí žena do 155cm?? keď uvidíte nejakú čo vám prebehne mysľou? ďakujem
Žena do 155 cm
ahojte :) ja mám 157 cm a sama za seba hovorím, že by som nechcela byť vysoká. niekedy by sa to síce hodilo, ale svoju výšku by som nemenila pretože som spokojná a nízke ženy sa mi páčia viac ako tie vysoké. pôsobia jemne a žensky. :) a chlapom sa to páči viac ako keď má baba 180 cm (teda ja mám s tým takéto skúsenosti. takže baby ak ste maličké, tak nemajte z toho komplexy pretože je to krásne a milé :)
zakladatelka remy sa pytala ako na ludi posobia nizke zeny. ja som normalne odpovedala svoj nazor.
a pre tvoju informaviu, ja mam 178cm a cislo mojich noh je 5-5.5 a niesom mohutna, "iba"mam dlhe nohy. takisto moja velkost oblecenia je S a moje proporcie su rovnake ako u nizsich zien. tak nie vsetky vysoke zeny su mohutne. modelky su modelkami preto, ze su pekne a vysoke. niesu muzatky
Ináč ty máš nejaký komplex z toho že sa pýtaš?
Ja mám priateľku s 153 cm a je to to najkrajšie stvorenie s blond hlavičkou čo som kedy stretol.
Moja Košičanka :-D
no ja poznam take styri babenky. Juj a zlatucke su. Jedna je moja priatelka a mame spolu aj babo takze urcite ako nevyvinute by som ich nenazyval lebo maju normalne rodidla ako kazda zena. Kto je tu nevyvinuti si ty s nickom VGCCC. Ono je krajsie taka nizka ako zena s vyskou nad 180 cm. Tie na mna posobia nepritazlivo a mohutne ako chlapi. A tie velke chodidla co maju je to nechutne na zenu. Zena ma posobit nezne a jemne. A to pise muz s vyskou 186 cm :D
ze je nevyvinuta
Ahoj, ja meriam 175 cm a mne sa páčia také nižšie dievčatá, také akurát na pritúlenie :D. Asi by sa ku mne vyššia moc nehodila. Takže u mňa by to bolo len plus.