ahojte, len tak zo zvedavosti...Ako sa Vás pôsobí žena do 155cm?? keď uvidíte nejakú čo vám prebehne mysľou? ďakujem
Žena do 155 cm
Nuž a ja mám 37 a necelých 145 cm a som tu. A to už samozrejme ani nevravim, že sa cítim ako decko. Ale to nie je môj problém.
zavisi od toho ci sa vie upravit a ci je pekna.ja poznam dve podpriemne male zeny ale obidve su velmi pekne a dobre sa obliekaju takze aj ostanych muzov mozu oslovit aj ked su primale.potom je tiez dolezita sumernost proporcie kto to ma ma vyhrate.aj oblecenim sa da vela korigovat.
moja mama meria 150cm a tu je :) kazdy si ju vsimne lebo je pekna a ako sa hovori dobreho veľa nebýva a zlého aj málo stači :)
ja mam 166,muz ma 198cm.pred nim som mala chalana co bol mensi odomna(aj rozumom). 155cm je super,len si nenajdi chlapa tvojej velkosti
ja mam skoro 200cm a male zenske su zlate...
ahojte :) tak ja mám 25rokov a meriam 153cm, nejak sa necítim príjemne, keď idem na miesta kde je veľa ľudí.všetci vyšší odo mňa a ja si pripadám niekedy ako decko. už som si zvykla :D Ale chcela by som mať aspoň 160 cm :)môžem snívať :D
nieje nic horsie ako miniaturna zena s vysokanskymi opatkami. posobi to velmi smiesne a samotne topanky vyzeraju byt vaccsie ako spodna cast tela. ako dieta v maminych topankach
kúpte si topánky s dobre vysokým opätkom :D minim. 10cm :)
ja mam cca 155 :) a mam priatela, ktory ma 1,98 :D proste..na vyske nezalezi :) kazdy ma vzdy berie ako malu, milu, zlatu co je velakrat vyhoda..a som spokojna...aj ked netvrdim, obcas mozno pomyslim na to, ze by som bola radsej vyssia, aspon tych 165...ale v konecnom dosledku som spokojna...
nas malickych vela nie je cize sme unikatne ;) a moj priatel na mne okrem ineeho zboznuje to, ze som taka malicka a aj vdaka tomu som sa mu zapacila
ja mám tak okolo 158cm a ked vidím take malinke žieňa do 155 alebo 160, to uz je jedno, tak si akurat pomyslim..och aspon nie som sama, čo mam taky pohlad na svet zdola :D