Žena do 155 cm

tmave pivo

ono ja osobne poznam aj z videnia male zienky ktore su fakt na zozratie a tie ktore nic moc. Zalezi ako sa ktora o seba stara a vkusne oblieka.
ale to iste sa da povedat aj o vysokych zenach nad 180cm ze sa medzi nimi najdu tie pekne a tak isto aj skarede co vyzeraju viac ako chlapi nez ako zeny.
osobne som chodil s jednou takou nizsou slecnou co mala tusim nieco odhadom pod tych 155 cm. Bola neskutocne peknucka. Stihla, dlhe cierne vlasy, pekna tvaricka, krasny usmev a nezna povaha. Lenze prebral mi ju kamos a s nim aj otehotnela potvora. Ale aj tak ju mam rad :D Lebo nanu clovek pozrie a ma chut ju vybozkavat. Ale vidis mala je a dvoch napadnikov mala a ktovie kolko tajnych este. Takze flintu do sena by som nehadzal.

miki26

Renuša môže byť aj reč tela problém, trebárs pokiaľ sa vysielajú do okolia nepríjemne signály tak môže byť problém. S výškou, očami, krásou nemusí to mať veľa spoločného.

Osobne mám za sebou už dosť veľa stretnutí. S rôznymi typmi žien aj s tými menej fyzickymi krásnymi tiež aj tými krajšími. Usúdil som, že radšej nejakú príjemnejšiu slečnu ako nejakú, ktorú o kadejakých veciach presvedčovať. Proste nikoho do ničoho nútiť nebudem, pokiaľ to možno ani nechce. Nezáleží, či je fyzicky pekná alebo nie. Hlavne ľudia zabúdajú na to, že na všetko treba aj snahu resp. skôr ochotu.

Práve snaha je kľúč, kto ukáže ochotu tak bude odmenený. Ako vždy hovorím si frazičku: "Nebuď blbec daj tam aj kus svojho srdca aj tej ochoty a budeš určite odmenený." Platí to skoro vždy a mám s tým osobne, zatiaľ len dobre skúsenosti v akejkoľvek sociálnej interakcii nielen so ženami.

philips

Pokiaľ si robíte zo svojej výšky komplexy, tak sa nečudujte... Proste buďte samé sebou a uvidíte, že sa to podarí... :)

Reňuša

ja som vysoka 152 cm a vôbec nemam pocit zeby som sa muzom pacila praveze vidim opak ze o mna muzi vôbec nestoja a nejavia zaujem. Chodim na vysoku a teda na intrak uz dva roky. Su tu aj chalani samozrejme. Chodim na rozne stretnutia studentov s kamoskami, posedie vecer, na disky a ine podujatia a co vidim ze o moje kamosky je zaujem ale o mna nie. Pritom mi ludia hovoria ze som pekna ale ako vidimniesom. Aj ked je tu kopa chalanov ani jednemu sa asi nepacim. Okolo mojich spoluziaciek sa tocia a so mnou len z povinnosti komunikuju aby rec nestala. Pritomniesom ani tucna ani velmi chuda, staram sa o seba, snazim sa vkusne obliekat, licim sa decentne aj tak o mna nik nezavadi. Mam pocit ze muzi o male zeny vôbec nestoja. Keby som sedela len doma tak by som z toho vinila seba ze nikam nechodim ale ja byvam na intraku, chodim do spolocnosti, bavit sa viem, nemam problem komunikovat, som uvolnena, v skole je kopa chlapov a nic. Za dva roky nic. Ani jedno pozvanie na kavu, drink, kolac, nic.. Nepacime sa im. Ved preco by, ked maju kopu vyssich a krajsich bab okolo.

miki26

No v prvom rade, že by to mohla byť tak akurát dobrá činka do ruky. Prísť chytiť zdvihnúť a pustiť. Určite sú zlaté to baby a výhodou je, že nemajú väčšinou 70 kíl ako tie vyššie :D Čim ľahšia žena tak tým lepšie u mňa. (smiech)

PS: S tými ľahšími ženami nenáražam na prostitútky, to je len dvojzmysel...

mifor

Rozhodne je to povahou, moja priateľka s tou istou diagnózou, má len 140, teda ešte nižšia ako ja, je oveľa sebavedomejšia.

ivonka133

mám kamarátku, ktorá meria asi tak 150 cm a od zavše to pociťovala ako handikep. V porovnaní s vyššími ženami sa cíti menejcenná, ale ja si myslím že je to tiež otázka povahy.

Agnes989

Nízke ženy majú určite výhodu oproti vysokým lebo mužom sa to páči. Ja mám 174 cm a je len málo mužov, ktorí sú oveľa vyšší odo mňa a keď hej, aj tým sa väčšinou páčia drobné. Ale nie som na tom ešte až tak zle, mám kamošku, čo má nejak 185, ona má už veľký problém, pritom je to fakt hrozne zlatá milá a dobrosrdečná baba.