Ani jeden mi nevyhovuje, nemam stastie na normalneho muza

Príspevok v téme: Ani jeden mi nevyhovuje, nemam stastie na normalneho muza
singlwomen

Tak skusala som internetove zoznamky, pokec, cez priatelov. NIeje muz ktory by mi vyhovoval povahou aj spravanim. Aj ked som obcas na takeho natrafila tak bud bol uz zenaty alebo vo vztahu. Vzdy mi nieco vadilo. Jeden bol velmi vysoky a tucny, druhy mal vysoku a patricno to daval najavo aj tym ze mal potrebu ma vzdy opravovat vo vsetkom a dokazova ze on je ten co vsetko vie lepsie, dalsi bol puntickar a strasne skostnately, iny bol prilis nizky na muza a tiez to hral na svetom skusenoeho, dalsi bol silne veriaci a nemohla som si obliect ani tricko s odhalenymi plecami ci suknu tesne nad kolena, dalsi bol tlsty a mal strbave zuby, iny zas vela sedel v krcme s kamosmi a balil okrem mna aj ine zeny v mojej pritomnosti, dalsi bol mamickyn milacik a na vsetko musel mat od nej povolenie aj ked mal uz 27 rokov, dalsi bol rojko, stale pisal akesi basne a ked sme boli spolu von tak ma nechytil ani len za ruku a nieto este bozk, posobil namna ako latentny gay, iny zas mal zaujem len o zury, chlast a travu, dalsi mi klamal o svojom veku tvrdil ze ma 24 a pritom mal 18 co mne starsej nevyhovovalo ved akoby, iny zase pisaval nielen mne ale aj dalsim babam co som zistila len jeho nevymazanou historiou na pokeci. Takze tak. Ja neviem ci mi nieje sudene si najst niekoho ale uz to vzdavam. Nemam nato nervy stale hladat a nachadzat len same nepodarky a neschopakov. Akoby normalni muzi vymreli. Co som zistila nieje dobre pozerat tie americke romanticke sladaky lebo nam kazia pohlad na muzov. Muzi vobec niesu taki ako ich zobrazuju rezisery vo filmoch. Tam je casto hlavny hrdina pekny, slusny, vtipny, sexi, chapavy, milujuci len jednu a bojujuci za zenu aj napriek jej odmietaniu. Proste haluz jak sa patri. Muzi v reali vobec taki niesu. Je to pekny odrb. Vytriezvela som. Len som sa chcela vykecat? Najst pochopenie? Vysvetlenie? Ani sama neviem.
Len mam otazku je normalne aby z takeho to mnozstva muzov nebol mi ziaden sudeny ktori by mi vyhovoval aspon na 80% a nebol zadany a chcel ma? :D Smiesna otazka vsak? Ja viem.. Tak vdaka za precitanie :)
Precitam si vase nazory, len dufam ze ma tu neukamenujete :)

dela

prilis hladas, zaoberas sa tym a to nie je to prave orechove ...
skus nato tak netlacit

je jasne, ze kazdy ma nieco iritujuce pre niekoho.. ale skus si mozno zacat vsimat najprv tie kladne, pekne veci natom druhom a nie to, ze co je na nom zle ...

nikto nie je dokonaly .. ale zase chapem, ze ak si sa stretla s takymito typmi a boli to extremy, tak je to problem ..

ja som tiez vzdy videla hrozne vela chyb na kazdom a tak .. ale ked sa chce, da sa zmenit pohlad.. a fakt, ze uz na kazdom viem nieco ocenit ba priam obdivovat:), a je to hroozne fajn, lebo aj ja som stastnejsia ( a uz nemam depky z hrozneho sveta, a podobnych hovadin)