Tak skusala som internetove zoznamky, pokec, cez priatelov. NIeje muz ktory by mi vyhovoval povahou aj spravanim. Aj ked som obcas na takeho natrafila tak bud bol uz zenaty alebo vo vztahu. Vzdy mi nieco vadilo. Jeden bol velmi vysoky a tucny, druhy mal vysoku a patricno to daval najavo aj tym ze mal potrebu ma vzdy opravovat vo vsetkom a dokazova ze on je ten co vsetko vie lepsie, dalsi bol puntickar a strasne skostnately, iny bol prilis nizky na muza a tiez to hral na svetom skusenoeho, dalsi bol silne veriaci a nemohla som si obliect ani tricko s odhalenymi plecami ci suknu tesne nad kolena, dalsi bol tlsty a mal strbave zuby, iny zas vela sedel v krcme s kamosmi a balil okrem mna aj ine zeny v mojej pritomnosti, dalsi bol mamickyn milacik a na vsetko musel mat od nej povolenie aj ked mal uz 27 rokov, dalsi bol rojko, stale pisal akesi basne a ked sme boli spolu von tak ma nechytil ani len za ruku a nieto este bozk, posobil namna ako latentny gay, iny zas mal zaujem len o zury, chlast a travu, dalsi mi klamal o svojom veku tvrdil ze ma 24 a pritom mal 18 co mne starsej nevyhovovalo ved akoby, iny zase pisaval nielen mne ale aj dalsim babam co som zistila len jeho nevymazanou historiou na pokeci. Takze tak. Ja neviem ci mi nieje sudene si najst niekoho ale uz to vzdavam. Nemam nato nervy stale hladat a nachadzat len same nepodarky a neschopakov. Akoby normalni muzi vymreli. Co som zistila nieje dobre pozerat tie americke romanticke sladaky lebo nam kazia pohlad na muzov. Muzi vobec niesu taki ako ich zobrazuju rezisery vo filmoch. Tam je casto hlavny hrdina pekny, slusny, vtipny, sexi, chapavy, milujuci len jednu a bojujuci za zenu aj napriek jej odmietaniu. Proste haluz jak sa patri. Muzi v reali vobec taki niesu. Je to pekny odrb. Vytriezvela som. Len som sa chcela vykecat? Najst pochopenie? Vysvetlenie? Ani sama neviem.
Len mam otazku je normalne aby z takeho to mnozstva muzov nebol mi ziaden sudeny ktori by mi vyhovoval aspon na 80% a nebol zadany a chcel ma? :D Smiesna otazka vsak? Ja viem.. Tak vdaka za precitanie :)
Precitam si vase nazory, len dufam ze ma tu neukamenujete :)
Ani jeden mi nevyhovuje, nemam stastie na normalneho muza
Ja si naopak myslím, že človek by nemal poľavovať z nárokov. A prečo aj?
Prečo brať niečo čo sa nám ponúka len preto, lebo sa nám to ponúka samo od seba?
No ak chceš vzťah tak to je už o niečom inom. O vzťah sa v prvom rade treba starať, robiť kompromisy, dôležité je porozumenie a rešpekt.
Treba si uvedomiť, že je každý človek iný a že ak chceš nájsť človeka, ktorý má tvoje kritériá tak sa môžeš do konca života robiť sama alebo hľadaj partnera na jednu noc.
Treba sa pozrieť aj na svoje vlastnosti a podľa toho usúdiť či partnerovi akého hľadáš by nevadila nejaká z tvojich vlastností.
Nevzdávaj sa nárokov na svojho partnera ale musíš rátať s tým, že sa tých nárokov nevzdá ani on na teba. Je to dvojsečná zbraň.
Dokonalého pre seba ťažko nájdeš musíš brať človeka aj s chybami. Ja som človek čo mal iba jeden vážny dlhý vzťah s osobou, ktorou som si rozumel odvtedy som 3 roky sám a jediné, ktoré som stretol a mohlo tam byť niečo viac boli tiež zadané alebo bývajú 500km odo mňa :) Ale tak radšej si počkám ako byť s niekým u koho viem, že to nebude fungovať ale tiež netreba byť veľmi vyberavý :)
lenze Sejla, ked sa muz zabuchne, tak sa zabuchne a nepohne nim nic, len smrt :D
JaroXXX
blbost, aj ta moja, prva a terajsia po dlhe roky, ma odmietala a ba ma odstrihla par krat, a takmer hned aj po prvom rande.
CHLAPCE, alebo CHLAPE, myslsi ze ma to zastavilo?
keby hej, mozno aj ja by som takto vypisoval "vyplakavanim" na fore, ako ty teraz..
vmuz sa :) a bojoj. alebo bojuj
vyhovoval by som ti?
VS nemam, mam nieco medzi 24az 26, neviem presne, opravovat orpavujem len pri fatalnych chybach (ktore by sa mohli zist do buducnosti), pracujem ako kedy sa mi chce, ale udrzujem si standart ako taky, basne/listy pisem len obcas, ale zato poriadne., za ruku ta chytim kdekolvek, ale dalej sa mi uz pisat neche, lebo tie extremy co si napisala, mas EXTREMNU SMOLU NA CHLAPOV a som rad ze filtruejs. nedaj takym amaterom ubohym sancu :)
ale je vtipne to citat, pretoze.. to je hlboko pod moju uroven hentak sa spravat a ty mas TOLKO vzoriek, ze az..
PS: ti co na nu utocite, hanbite sa.. ona len VIE CO CHCE.
PS2: som stastne zadany, mam svoju prvu zenu, ten boj o nu bol asi dvojrocny, velmi ma odmietala, obetoval som pracu (kde som mal tak 5tisic mesacne v eurach v cistom - casovo narocne), vsetok volny cas, a 100% energie islo len a len na nu, dostal som ju, kde som chcel, aj ked som vobec nebol jej typ (ani fyzicky, ani psychycky, ba dokonca narecie ine), plus ta vzdialenost.
Ale hned ako som si ujasnil ze ju chcem, ani raz na sekundu som nepochyboval a urobil by som daleko sialenejsie veci, i ktorych zbytocne pisat, lebo malokto by si ich osvojil a napodobnil.. Plus vela ludi by machrovalo, ze je to pod dostojnost muza, ale potom vidte, aki muzi "muzi" su vonku.
PS3: aj ona dlho hladala.. presne preto, lebo stretavala samych exotov.
A moj nazor: ti kvalitni muzi sa obsadia velmi rychlo, zopar z nich, co to len hraju, sa znovu uvolnia a nikdy si poriadnu zenu nenajdu, je mi luto.
Ale ty ako zakladatelka, normalna zena, verim ze si najdes OK muza :)
ked som cital to co citujes o tych filmovych postavach tak som na chvilu zavahal ci si tu niekto nerobi srandu :-)
ale vzhladom na zbytok textu tomu davam sancu a snazim sa verit. uz som sa stretol s kdecim, ludia rozne vyjadruju svoje pocity, myslienky, proste kazdy tak ako vie.
"Co som zistila nieje dobre pozerat tie americke romanticke sladaky lebo nam kazia pohlad na muzov. Muzi vobec niesu taki ako ich zobrazuju rezisery vo filmoch. Tam je casto hlavny hrdina pekny, slusny, vtipny, sexi, chapavy, milujuci len jednu a bojujuci za zenu aj napriek jej odmietaniu. Proste haluz jak sa patri. Muzi v reali vobec taki niesu. Je to pekny odrb. Vytriezvela som."
a ja som si doteraz zasa myslel ze zeny neprdia...:-(
Sejla...ja to tiez neodsudzujem. Taktiez poznam pary ktore sa takto spoznali a klape im to. Ja som tiez takto spoznala cez net v poho a fajn ludi