som po rozchode, neokmunikujeme spolu,odisla som od neho ja,lebo sa spraval jak despota, napriek tomu som dufala, ze sa zmeni, ospravedlni, vráti :-( nespravil nic.Vcera som ho videla s inou, ale skoro som odpadla, ked som to zbadala. To dievca bola jedna velka katastrofa. Vyzerala hrozne,skarede dievca, oblecena bola jak posledný šupák,vlasy otrasne, spravala sa jak totalna krava, mlade dievca ako keby žiačka zo zakladnej školy. On fesak,velmi mudry, vysoký post. Ja si myslim o sebe, že tiež po kanaloch chodit nemusim,že sme si celkom sadli aj fyzicky aj sme si mali co povedat ohladom prace a vsetkeho ineho. Ale toto co som zbadala vedla neho.Som nevedela ci sa mam smiat ci plakat. Bolo by mi to mozno jedno, keby som k nemu stale nieco necitila. I ked viem,ze ten vztah nikam neviedol, napriek tomu som ho mala rada,ale myslela som si, ze si ozaj najde aspon seberovnu,ale to ci si on nasiel to som bola v soku. Ze za co ma to vymenil???Viem je to jeho vec,ale toto som nepochopila kde toto dievca zobral.Normalne mam v sebe taku zlost, nechapem preco ma to tak zobralo.Riesim asi kravinu,ale nemozem za to ako ma to vytáča.
Za čo ma to vymenil?
Fakt ti neviem povedat :-D vidiet to bolo.On jej s kamennou tvarou nieco povedal a ta sa tam v kine rehotala jak sprosta , mlada šťanda co bola napichana,ze drapla takeho,ako tu niekto pisal -"alfasamca" .Jej to imponuje a on tam sedel jak zmrznuty,ta sa stale rehotala a neviem stacilo mi co mala oblecene,totalna sedlac a ja som v kine bola s troma ludmi,samozrejme ,by mi mozno povedali milosrdnu loz,ale zhodili sa,ze toto bolo cele na smiech.....a mozno je velmi inteligentna mozno jej krivdim...
ale keby bola co k comu uz len by sa aspon obliekla trocha "normalne"
sladkycukrik a ako moze uz z dialky srsat, ze v hlave toho vela nema?
Toto neni o tom,ze som namyslena,ale o zdravom sebavedomi a ked vidim,ze chlap ktory pre mna bol vzdy sexi a obdivovala som ho za to,co vsetko vie,si nasiel dievca,z ktoreho uz z dialky srsalo okrem vyzoru aj to,ze v hlave vela nema,to neznamena,ze ja som namyslena.Skor jemu nesiahala ani po paty,nie mne.Mne to moze byt vlastne jedno,ale kedze citom nerozkazes jedno mi to nie je.Ja som netvrdila,ze som uzasna ani nic podobne,ale tak vidim s kym chodi a viem realne zhodnotit,ze toto bolo fakt zle.Stretla som ho nahodne v kine po 4 mesiacoch co sme sa rozisli,tak urcite to neurobil naschval.Vlastne on ma ani nevidel,takze naschval to nebolo a pochybujem,ze s tym co ma vedla seba by sa chcel predomnou chvalit :-D ale ano,priznavam nasralo ma to
Myslím, že normálna reakcia. Keď ma bývalý podviedol s niečím podobným, ako opisuješ Ty, tiež ma to ponížilo oveľa viac, ako keby ma podviedol s normálnou babou.
Pochopila by som, keby ma podviedol so krajšou a múdrejšou ako som ja- ale podviesť ma s takou nulou- nielen čo sa týka výzoru, ale hlavne IQ. Nechápala som, nechápal nikto z nášho okolia, až kým mi to jeden kamarát nevysvetlil- bola som príliš dobrá pre neho, čo mu vyvolalo komplexy. Silné ženy zvládnu iba silní chlapi- a tých je málo.
Kašli naňho, máš na viac:)
ze ty nanu ziarlis? ;)
ZRRR lebo staci si precitat ako o nej pise. Ona je niekto a ta druha je uplna nula.
podpriemerný ale zabral. A na sladkycukrik silno zapôsobil. Podľa mňa si presne toto chlapec želal.
kkafik
ak to malo byť tak, tak to bol strašne podpriemerny ťah od spomínaného alfasamca (alias fešák - múdry - na vysokom poste):D
možno ťa chlapec chcel len poriadne nasrať a evidentne sa mu to podarilo. A jeho návnadu si zhltla aj s navijakom.
sloboná. Fešák, múdry, na vysokom poste schopný zaujať ženu čo nemusí chodiť kanálami = alfasamec.