Za čo ma to vymenil?

Príspevok v téme: Za čo ma to vymenil?
sladkycukrik

som po rozchode, neokmunikujeme spolu,odisla som od neho ja,lebo sa spraval jak despota, napriek tomu som dufala, ze sa zmeni, ospravedlni, vráti :-( nespravil nic.Vcera som ho videla s inou, ale skoro som odpadla, ked som to zbadala. To dievca bola jedna velka katastrofa. Vyzerala hrozne,skarede dievca, oblecena bola jak posledný šupák,vlasy otrasne, spravala sa jak totalna krava, mlade dievca ako keby žiačka zo zakladnej školy. On fesak,velmi mudry, vysoký post. Ja si myslim o sebe, že tiež po kanaloch chodit nemusim,že sme si celkom sadli aj fyzicky aj sme si mali co povedat ohladom prace a vsetkeho ineho. Ale toto co som zbadala vedla neho.Som nevedela ci sa mam smiat ci plakat. Bolo by mi to mozno jedno, keby som k nemu stale nieco necitila. I ked viem,ze ten vztah nikam neviedol, napriek tomu som ho mala rada,ale myslela som si, ze si ozaj najde aspon seberovnu,ale to ci si on nasiel to som bola v soku. Ze za co ma to vymenil???Viem je to jeho vec,ale toto som nepochopila kde toto dievca zobral.Normalne mam v sebe taku zlost, nechapem preco ma to tak zobralo.Riesim asi kravinu,ale nemozem za to ako ma to vytáča.

Mr.Bean

este by som doplnil, ze clovek nemusi byt za kazdych okolnosti rovnaky. muz sa sprava k zene tak, ako mu to ona dovoli. si vsimnite v skolach - su ucitelia, ktorych nevidno od zeme, vazia tridsat dekagramov, a predsa maju u ziakov autoritu. je to totiz aj o sile osobnosti.
zena, ktora pri sebe znesie despotu, nema silnu osobnost. moze byt akokolvek nahodena, mat tristo titulov pred menom aj za menom, sediet v najdrahsom bavoraku, to jej uctu okolia nezabezpeci. okolie totiz citi, ze v skutocnosti taky clovek nema vnutornu silu a charizmu, ktora vzbudzuje uctu. ze ten clovek si vlastne sam seba nevazi a neceni a tieto "doplnky krasy" to maju nahradit. oni to ale nedokazu. take slova ze "ja vyzeram rovnocenne k nemu" atd., to by nas nemalo pomylit. tie sluzia len na oklamanie samych seba.
clovek, ktory si seba vazi, ma k sebe uctu a ma sa rad, taky nedovoli, aby mu niekto ublizoval alebo bol k nemu despoticky. len za vynimocnych okolnosti, ked napr. sa ocitne s psychopatom na opustenom mieste z ktoreho niet uniku a musi teda volit takticky pristup aby nedrazdil. ale vztah zakladatelky s jej ex nebola taka situacia.

5.5 elsa

maoam presne v kritických situáciách a ak mu dáš moc,vtedy sa ukáže a vtedy sa aj ukáže koľko máš zrazu kamarátov ak sa dostaneš k moci-peniazom faloš,vtieranie,podhadzovanie,ochotní sú pomôcť predtým by pre teba nepohli ani prstom len im pomôž a o chvíľu budú takí ako predtým........

5.5 elsa

Delete presne ak je človek zlý nikdy nebude dobrý,vždy bude taký istý,lebo jednoducho taký je,,ak je človek dobrý tak bude vždy taký,lebo taký je,lakomý ti nedá aj keby mal miliardy, štedrý ti dá aj keď má len tisíce,alebo z mála čo má,,,,ten čo ti hádže polená pod nohy a živí v sebe nenávisť bude taký aj keby mal miliardy,nikto sa nemení každý je taký aký je,naozaj v niečom,ale len v niečom :)čo sa povahy týka....

maripocsa

Sladky cukrik to ty ju tak vnimas vsetko je relativne.je zaujimave od coho zavisi ako seba vnimaju ludia a myslia si ze aj drhy ich tak vnimaju.potom keby sa urobil anonymny dotaznik tak by prisli na to ze nie tak ako si to o sebe mysleli.mozno ze z pohladu ineho z vonka je ta jeho nova priatelka atraktivnejsia nez si ty.kazdy hodnoti seba cez svoju povahu schopnosti nikto nevnima seba teda svoj obal objektivne.

5.5 elsa

človek sa zmení,ale skôr povedané prispôsobí danej situácii,lebo je to nutné,nevyhnutné daným podmienkam,ktoré sú vyžadované,akonáhle už sa prispôsobovať nemusí lebo to už nie je potrebné vráti sa späť k normálu,,,,,čo sa týka vzťahu môže sa človek zmeniť a ponížiť ak je zamilovaný nebude to trvať donekonečna vráti sa tam kde bol,zmeniť sa môže len v niečom,ale ak len niečo veľmi chce tak to už je prispôsobovanie,pretvarovanie,ponižovanie,ktorú neskôr dotyčnému človeku vráti aj z úrokmi:)a vráti sa naspäť k normálu :)

Delete

Alebo k lepšiemu...záleží od toho, aký človek je a ako na sebe samom pracuje. Ak je niekto ,,zlý,, tak bude ešte horší alebo sa môže stať zázrak... Všetko je na tomto svete možné...

Maoam

elsa, jj, ako napr. 'daj cloveku moc a spoznas jeho charakter' alebo 'v kritickych situaciach spoznas pravu tvar ludi, kt. ta obklopuju' a tak dalej

Maoam

elsa ma pravdu, 'zmena' je mozna, vynimocne a trva to velmi dlho a je vela recidiv a musi to clovek velmi a sam chciet, inak je to vlastne väcsinou akurat o vyvoji a prehlbeni a prejave schopnosti, vlastnosti a predpokladov, ktore v tom cloveku VZDY boli, akurat driemali, nebola moznost ci priestor, alebo sila...vyber si

podstata ale ostava cely zivot rovnaka