Treti den viem,ze mam rakovinu.Neviem,ci vobec mozem verit,ze sa z toho dostanem,aku liecbu mam zvolit,ci operovat,ozarovat,alebo nieco skusat sama.Mam nador na prsniku a lymfy pod pazou zasiahnute.Ani kam mam dalej ist aby som si zvolila spravne ,netusim.Povedal mi dr.po mamogr.a ultrazvuku,ze si mam vybrat kam chcem v BA.A ja neviem o tom nic.Nechcem operaciu,chcem najskor nieco robit sama.Neviem,ci cas hra proti mne,alebo mam hupky utekat rezat....33mmx25mm a drobne hrcky v podpazusi.Kto ma skusenost ,nech mi napise.Tolko sa toho pise,ze neviem,co dalej.Preto ak ma niekto osobnu skusenost,budem rada,ak mi napise.
Mam rakovinu
Toto by vás mohlo zaujímať
Reishi a tibetskà huba tiež pomáha
Janka,ahoj keď sa ti chce prečitaj si niečo o kombucha a prezident Reagan...
Pekny den zelam.Dlho som tu nebola,tak reagujem teraz.Neolani,ak by si to citala cele,zistis,ze vlasy ma fakt netrapia.Tym som chcela povedat,ze ani toto mi nebolo povedane,az na 10 den pochemo.Osobne som si myslela,ze po nejakej tretej sa to deje.....Ak by som bola zdrava,beriem tu alopeciu v pohode aj na dalsich 20 rokov....Len v parochni je teplo aje to neprijemne.Takze kludne chodim bez nej.Ja sa na nic v zivote nehrajem.....Tak ani tie vlasy nebudem hrat,ze mam,parochnu som mala si tri krat......Ine ma trapi.Nador sazvacsuje.....Pridala som si aj Epiquerccican aLysterin.A zvazujem navratk doktorom,lebo by som chcela to dat von,co som este planovala v januar.A onize po druhej hemo a ja som mala ""LEN"" tu jednu.Ale boli a tlaci ,tak uvidim,ako pochodim...Idem sa opytat..A fakt neviem,co by urobila operacia s mojimi rukami a trpnutim,ktore je uz vkuse den aj noc,myslim tie karpaly.Ak este ruka opuchne po operacii,tak si to neviem predstavit,lebo su uz tazkeho stupna tie ruky poskodene a ta neurotoxicka chemo to este zhorsila.Alebo operovat aj to ...ale to nikoho ked som sa pytala nezaujimalo.....Ako keby ruky boli jedna bytost,prso druha a ja netusim,ako posilnit nervstvo v rukach.Tak som sa do eteru vyzalovala sama sebe a idem na zihlavu.
Len na margo zapalov, ine som tu uz povedal. protizapalove su curcuminoidy (3 x 1.5 gramu s bioperinom 10 mg)a serrapeptaza, pripadne aj Boswelin a dumbier.
Ale moze to byt aj vysledok virusov, ktore mame v tele vzdy a zakazdym ked je telo oslabene sa premnozia a skodia.
Odporucam na to brat monolaurin, 2 x 5 gramov, pripadne aj chagu, co je zaroven aj protirakovinne.
Davka chagy by mala byt 10 gramov na antiviralne aj protirakovinne ucinky.
Milá Janka,
Nevyznám sa v liečbach a neviem Vám ohľadom toho poradiť, ale poznám ľudí ktorí sú mi blízki a túto chorobu buď mali alebo majú a preto Vám radím- v každom prípade bojujte a nevzdávajte sa. Aj to čo vyzerá na prvý,druhý a možno aj tretí pohľad zlé až také zlé byť nemusí.Lekári Vám vždy povedia len to čo vidia na základe vašich aktuálnych výsledkov ale vy ste tá ktorá pozná svoje telo najlepšie a vy viete či to zvládnete.
Ja pevne verím že áno.
Prajem veľa zdravia a síl!
Pre Janku53
To o co by sa mal kto starat a o co nie sa velmi lahko hovori z pohladu ineho....
Jana mala by si sa o to starať aby si sa vyliečila aby si sa tej rakoviny zbavila aby si si tu liečbu aby op podstúpila a nie o vlasoch rozmýšľať kedy začnú rast to nechaj na naposledy dôležité je aby si sa z toho dostala von!
Iren OK.pozriem.Inak,kedy zvyknu rast vlasy po chemo,vie niekto?Hoci som mala tu jednu,ale asi riadny jed,tak sa mi vidi,ze uz nebudu.O chvilu to budu dva mesiace.Vraj moze byt alopecia aj trvala.Je to neprijemne,ked sa oteplilo...Ale ak nenarastu a budem ziva,no co uz.Len som si zas spomenula na onkologa,ktory az po chemo mi hovori,na 15 den Vam trochu zrednu vlasy......a ja nemam ani chlp....