Prerusenie tehotenstva

Príspevok v téme: Prerusenie tehotenstva
anonymna6

Prosim vopred; neodsudzujte ma. Mam 44, dve dospele deti. Som v tretom tyzdni tehotenstva. Nezvladla by som to uz ani fyzicky ani psychicky. Vraj existuje nejaka tabletka ktora vyvola potrat, da sa ju aplikovat do deviateho tyzdna. Prosim ma niekto skusenost? Budem vdacna za kazdy prispevok! Psychicky som z toho na dne uz teraz ale nemam inu moznost.

MultiLevel

Lulu, zo zvedavosti som si cosi nasla o RU a da sa objednat priamo domov :) Tak snad je to povolene aj na SR :D

buzola

A to decko cakas s manzelom ci nahodnym chlapom? Na 44 rokov by si mala predvidat co vznika z nechraneneho styku nie?

5.5 elsa

no teda ja ťa nechcem odsudzovať,ale to si zistila až teraz???normálne by stačila tabletka escapelle,už jedine ísť gynekologičke do neštátnej kliniky a tam sa dá dohodnúť,ale rýchlo neodkladaj to už si ta mala dávno byť....

odpovedam

mas uz dost vysoky vek na dieta. ak si rozhodnuta, tak jedine ist za gynekologom. tusim zo zakona mas v tomto rizikovom veku zakrok hradeny poistovnou.

Lulu2011

mne sa zda, ze nie je povolena na Slovensku, RU sa vola, najlepsie je ist za gynekologom, pokial viem tu sa robia len tradicne vyskrabom