Ahojte, predtym ako navstivim gastro (som objednany az za dva mesiace) by som sa rad poradil tu.
Trapi ma kazde rano zapach z ust a kysla pachut. To iste ked sa najem, niekedy aj bolest zaludka. Sposobuje to aj zmeny hlasu co ma trapi a obmedzuje asi najviac. Vysadil som kavu, snazim sa stravovat zdravo, nejest koreniste a tazke jedla, pecivo, sladkosti, jem skor ovocie, no nic nepomaha...
Kyslosť a zápach z úst
Zápach z úst má rôzne príčiny-aromatické potraviny,ústna hygiena/treba oškrabávať aj povlak z jazyka/,pokazené zuby,rôzne choroby, trávenie,lieky, alkohol,cigarety,hladovka,baktérie,... Možno to už niekto z vás uviedol,nečítala som žiaden váš príspevok,preto uvádzam len svoje poznatky. Dôležité je tiež,či cítiš acetón,síru,...aj podľa toho sa dá určiť príčina. Potlačiť ho môžeš ústnou vodou,sprejom,po cesnaku stonkami petržlenu a výborné sú aj klinčeky,kt. treba počas dňa žuť. Nejaká kočka/zabudla som prezývku/ na fóre uviedla, že pomáha aj pri čistení lymfy. Takže to máš dva v jednom. Ale to problém nerieši,zisti páchateľa.
Daj si spravit testy na celiakiu alebo ine alergie na potraviny ja som vysadila muku a odvtedy mi z ust nezapacha iba ked sa prejem mliecneho alebo zjem vela masa
Poradte mi pls nejakeho fakt vyborneho krcneho lekara v BA.
Výborné sú aj 10 miliárdové cmúľacie probiotiká super acidophilus. Dajú sa objednať na mojezdravie.sk Pôsobia celkovo, ale hlavne - ústa žalúdok. Manželke kedysi veľmi pomohli.
odporucam si precitat. mne to pomohlo so spatnym dychom
vitaminy.tv
Helikobaktrera mas az 20 percent malych deti a az 50 % starsich dospelych a nemusi im nijak skodit. Ale je lepsie si ho pre istotu v zaludku vyhubit.
Tak ma napadlo, ze si este pred vysetrenim kupim v lekarni test na helikobaktera. Myslite, ze je to spolahlive?
Co sa tyka ustnycy probiotik ja osobne monemtalne beriem vyrobok swansonvitamins.com pod menom Oral probiotics,ktore maju prijemnu chut a silnu jahodovu vonu, s obsahom roznych probiotik
Oral Probiotic FormulaProprietary Blend: Blis K12® S. salivarius, L. rhamnosus, L. plantarum, L. reuteri, L. paracasei, L. salivarius
Ale na trhu je viacero inych vyrobkov, s roznym zlozenim a prichutami.
ovocie nejedz, je to cisty cukor. ak ovocie, tak len jahody, cernice , cucoriedky a pod.. ziadne tropicke ovocie.
RNG vies poradit niektore kvalitne probiotika?