Prve skusky na VS som totalne pokaslala

Príspevok v téme: Prve skusky na VS som totalne pokaslala
Erika5642

Nespravila som ich pritom som sa ucila co som sa ucit mala aj som si myslela ze to zvladnem lavou zadnou a zrazu z jednej strany FX z druhej strany FX. Neviem mozno som nepochopila co odo mna chceli ale je mi z toho totalne na nic. Teraz mam pocit ze nrspravim ani jednu a zr sa uplne zbytocne budem ucit. Doteraz na zakladnej a strednej som mala dobre znamky a zrazu hentak sprosto zacat skuskove obdobie. Moze mi niekto povedat co sa stane ak nespravim ziadnu :(

zdravienko175

to bude dobre neboj sa :) ved mas aj opravne este nejake nie? a vzdy sa daju nejake predmety aj preniest, nemusis sa bat :)

olejina

nebud z toho taka nestastna, nie si prva ani posledna. tak isto ako ked prides na strednu si musis zvyknut aj na vyske ako to tam funguje, zistit ako sa co najlepsie ucit, teda najefektivnejsie a tak

zemlicka32

Hore hlavu! Nespravila si na prvý krát, spravíš na druhý. Už budeš vedieť, čo máš očakávať a budeš sa vedieť lepšie pripraviť.

swistica

Biobajo - kazda skola ma svoj studijny poriadok, tam najdes odpoved na svoju otazku.
Väcsinou to je tak, ze studen ma 1 riadny a 1 opravny termin. Ak ziska dostatocny pocet kreditov, postupi do dalsieho rocnika a opakuje len dany predmet. Ako to je vsak na skole tvojho syna si musis precitat v studijnom poriadku.

eS

Nerob si z toho nič, stalo sa mi podobné, navyse som cakala max. znamku C a skoncilo to hrozne. Človek to musi len prežiť, nevzdať sa aj ked tá nechuť znovu otvorit tie knihy je strašná. Ale potom sa do toho dostanes a dalsie skuskove uz bude lepsie. Hlavu hore a treba si povedať ze to zvládnem, lebo na to mam. :)

JaH

prve skuskove je najhorsie, vacsina ludi to "dose*ieň". nie si jedina. ani prva nai posledna. hlavu hore, sadni si na rit a uc sa nech to opravis.