Nespravila som ich pritom som sa ucila co som sa ucit mala aj som si myslela ze to zvladnem lavou zadnou a zrazu z jednej strany FX z druhej strany FX. Neviem mozno som nepochopila co odo mna chceli ale je mi z toho totalne na nic. Teraz mam pocit ze nrspravim ani jednu a zr sa uplne zbytocne budem ucit. Doteraz na zakladnej a strednej som mala dobre znamky a zrazu hentak sprosto zacat skuskove obdobie. Moze mi niekto povedat co sa stane ak nespravim ziadnu :(
Prve skusky na VS som totalne pokaslala
na akú školu chodíš, aké zameranie, odbor?z akého predmetov si nespravila skúšky? ak teda smiem vedieť
aj u nás sú oficiálne len 1,5 na žiaka, ale učitelia sú zhovievaví a neriadia sa podla toho. Dávajú aj 3-4 termíny. Niekedy sa dá zo zimy aj v lete dorobiť.
Ja som bola v prváku na tom ako ty. Na strednej dobrá žiačka a zrazu tu som prišla na skúšku naučená a starý dedulo ma vyhodil. A potom som počula od spolužiakov, že im dal hneď skúšku po prvej otázke, lebo povedali, že sú z NR :( Ale na druhom termíne ma skúšala už iná profesorka. A dala mi to v pohode.
A v prváku viacero skúšok sa mi nepodarilo na prvú šupu. A čo. Skúškové je dlhé, hlavné je, aby si skúšky mala a nenechať sa odrovnať prvým neúspechom.
Dakujem zewa trochu mi tvoje slova pomohli :)
Kazda skola ma svoje pravidla, kolko skusok sa moze opakovat a kolko treba na prejdenie do dalsieho semestra.
Na skole, kde posobim ja je narocne aj to, aby studenta vobec ku skuske pustili - s je uplne bezne ze prvaci opakuju predmety.
Rozdiel medzi kvalitnou VS a strednou sa kazdym rokom zvysuje. Neviem co studujes, ale teda u nas maju problem prejist aj studenti, ktori zmaturovali na znamky 1-2, kym si zvyknu na ten styl.
A urcite mas pravo zistit, co si mala zle a mala by si sa o to zauijimat, aby si sa poucila :)
Co by si nespravila. Spravis vsetky. Ved mas tri terminy. Uz vies, na co sa pytali, ake boli otazky, atmosfera. Uz si sa otukala a bude to uz len lepsie.
A ked nespravis ziadnu, tak to asi nebola dobra volba a proste zmenis zameranie v zivote. Svet sa nezruti. Inak ja som tiez par skusok v prvom rocniku nespravila, a potom som ich robila v druhom. Dolezity je pocet kreditov, aby ti stacili ;)
Hlavu hore, chod sa zajtra niekam vyblaznit na diskoteku, a potom si urob ucebny program. Drzim palce!