Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mam sancu?

youki

Ak dobre citam, tak Adam1980 nepisal, ze hlada vysokoskolacky. Podla mojho nazoru, ak maju ludia spolu vydrzat, tak by mali mat priblizne rovnake vzdelanie. VS zmeni cloveka v roznych oblastiach a taketo rozdiely sa neskor prejavia (prejavuju sa pri kazdodenych cinnostiach vratane vychovy deti co je jeden z top faktorov partnerskych hadok).
Veta "protikaldy sa pritahuju" plati mozno v magnetizme. Ludia dnes nie su natolko tolerantni, ze po vyprcahni zamilovanosti zvladnu tolerovat obrovske rozdiely v nazoroch/spravani/mysleni/konani ...

5.5 elsa

Zoene ona si asi myslí, že si ho dostala za tvoje pekné oči :D,pritom nevie koľko času si strávila nad knihami a ešte aj v práci o externom teraz hovorím,ale také reči treba brať z nadhľadom :):)

Zoene

Buzola, no predstav si , že ja mám vysokú školu a nepotrebujem si dávať záležať, že mám vysokú školu, nie som náročná a nerada poučujem len z toho titulu, že mám vysokú školu, si to predstav, aj keď som ju nie bohvieako vyštudovala, ale fakt poctivým štúdiom a záujmom o to, čo študujem. Vie ma neskutočne vytočiť, keď niekto hneď odsudzuje tých, čo majú vysokú školu, že ju vyštudovali ktovieako. Ale hold tvoj názor, ja ho nezmením.
A doubledog, nie je pravda, že vysokoškoláčky nechcú mužov bez matury, že tam ich láska nesiaha.Myslím, že u chlapa je dôležitejšie niečo iné, nie to či má alebo nemá VŠ.
A áno Adam máš šancu nájsť si dievča,ver tomu. Existujú ľudia, ktorí nie sú povrchní, ale ich duša je krásna. Len nehľadaj očami, ale srdcom.

Adam1980

Ta si mi dobre zapekol :-) :D (asi jak furt) hah

Hádanka:
Je to pripálené a smrdí to karamelom čo to je?

Pripálený diabetik hehe

buzola

Nemas sancu si bez maturity najst vysokoskolacku. Tie si velmi davaju zalezat natom ze maju vysoku a su narocne a radi poucuju uz len z toho hladiska ze maju tu vysoku aj ked bohvie ako ju vystudovali vsak? :D Ale mas sancu si najst nejaku s ucilistim bez alebo s maturitou.
Mas pracu a kolko cukrovkarov sa pozenilo a vydalo takze sancu mas. Ak si k tomu este aj pekny na pohlad a staras sa o svoj vzhlad tak sa tvoje sance zvysuju.
Ono to zalezi aj od toho ako sa vyjadrujes, spravas, ako komunikujes a ake mas nazory, slovny zasoba a celkovy rozhlad daju viac ako titul pred menom.

5.5 elsa

Adam 1980 hľadaj a uvidíš ,ktorá ti bude vyhovovať sám zistíš,ak sa ti nejaké dievča páči pozvi ju niekam.....

Zuzka.forum

Adam, jasne že máš šancu, všetci máme šancu nájsť si niekoho bez ohľadu na vek, vzdelanie, krásu a pod. - nikto z nás nie je dokonalý, všetci máme nejaké vady, všakže? :D takže ako sa vraví - na každé vrece jestvuje záplata. :D

5.5 elsa

Maoam ja nikoho neurážam,ale veľmi veľa párov poznám čo majú tieto rozdiely učňovka-vš,rozdielny pohľad na život tá z detí vychováva inžinierov,on im vtĺka aby boli robotníci :D :D :D ,teraz sa mi kamarátka rozviedla čo mala práve tento problém aj zdravotný :), jednu čo poznám bola chorá,každý sa s ňou rozišiel dôvod?nemali na ňu trpezlivosť,aby nebola choroba dedičná-deti to zdedia a podobne.....,,,,,ja by som povedala že buď aby si našiel narovnako,čo sa týka choroby taktiež alebo nejakú ošetrovateľku :)