Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mam sancu?

Delete

Vo veľmi zvláštne spoločnosti sa vy dvaja pohybujete ak máte tento dojem. Ale je len váš a ja mám ten svoj.

Rocketman

Slobodna - presne ako pises. Je to hlavne o tom, ze rovnocenni partneri si maju co povedat.
Asi rok dozadu som sa zoznamil cez internet s jednou babou. Bola dost jednoduchsia, slabe vzdelanie - to som samozrejme zistil az na stretnuti, lebo po tych par mailoch clovek nevie nic. Absolutne som sa s nou nemal o com bavit. Ked som jej hovoril,co vstko mam pocestovane a zazite, tak pozerala ako na mimozemstana. Ked sme sa bavili o praci, tak nechapala vobec mojim problemom. Pre nu bol problem uz to, ze ked pride o 3 minuty neskor do prace a ze ma presne 15 minutove prestavky pocase sichty. Neodsudzujem ju, ale musi si jednoducho najst rovnocenneho partnera.

Slobodna

Suhlasim s Rocketmanom. Pre mna je vo vztahu najdolezitejsie mat sa s partnerom o com rozpravat na rozne temy a tuto perspektivu ma len rovny partner. Povacsine ti, ktori zhadzuju vysokoskolakov su ti, ktori sami nemali odvahu alebo bunky si tu skolu urobit a maju pocit, ze je to zadarmo alebo ze zeny studuju len cez postel. Iste, lebo VS pedagogovia su vsetci mladi krasni alfasamci :)

Rocketman

Nesuhlasit mozes. Ale jednoducho to tak funguje. Rovny rovneho si hlada. A nie je to len o vzdelani. Je to aj o vzhlade a podobne. Ale ano, existuju aj vynimky. Tu sa nebavime o tom, ci niekto ma VS a je vygumovany (tiez takych poznam), ale o tom, ze o tom, kto je pre koho perspektivny do vztahu.

Delete

Nesúhlasím - poznám veľký počet VŠ vzdelaných ľudí, ktorí sú tak vygumovaní, že ani pravopis neovládajú, nieto ešte aby mali všeobecný rozhľad.

A naopak poznám veľký počet stredoškolákov, ktorí by ti dali aj to posledné, ktorí ten rozhľad majú a často sú lepšími partnermi ako tí s pomyselným vzdelaním.

Čo sa človek naučí je len na ňom samom...dosť ľutujem ľudí, ktorí si vyberajú partnerov len na základe vzdelania!!!

Titul a škola ešte nezaručujú vedomosti a neurobia z človeka lepšiu bytosť akou naozaj je.

Rocketman

Je pravda, ze zeny s VS na 99 percent chcu chlapa s vysokou skolou tiez. Ale je to NORMALNE. (Hovorim o normalych VS a nie o pofidernych pseudo vysokych skolach). Ja mam VS a tiez by som nechcel nejaku predavacku alebo casnicku. Jednoducho taky clovek pracuje v uplne inom prostredi, kde ma takych jednoduchsich kolegov a riesi s nimi trapne problemy. To vsetko sa samozrejme odrzkadli aj v ostatnych veciach a prenasa sa to dalej do vztahu.
Kamarat (VS) chodil chvilu s babou co mala strednu skolu a robila sekretarku v nejakom autoservise. Bola hlupa ako bagandza, nedalo sa s nou bavit o nicom normalnom. Temy ako kultura, politika, vzdelanie jej boli cudzie. S tymi automechanikmi sa tam bavila len o debilinach typu ci si kukal vecer farmu a aky mobil si kupit. Urcite existuju aj vynimky ale malo. Jednoducho rovny si rovneho hlada. Darmo...

0vecka

2 5.5 elsa nic takeho som nenapisal...

a to je len tvoj nazor prax je taka ze taketo vztahy bezne funguju... takze tvarit sa ze je to neico zvratene je imho uplne mimo

5.5 elsa

Adam 1980 to si dokonči externe :):) len pekne choď, nebuď lenivý, budeš to mať len plus v nejakej firme.......