Bije ma

Príspevok v téme: Bije ma
klaudinkaaa

Chcem odist z domu...matka ma bije hovor mi len,ze som kurva,ze som hlupa,ze si nic nezasluzim. Kontoluje mi stale mobil,nemozem nikam ist,malovat sa ako chcem,,nemozem prespat u kamaratky, mam len doma sediet,upratova,ucit sa. Je mi uz 19,zijem jej zivot nie moj..nemam svoje sukromie ani nic. Proste jej chcem nechat list a oddist od nej,aspon na niaky cas,chcem si budovat karieru,ale pri nej sa to neda. Chcem avsak vediet,ze uz ked mam 19 tak mi ona uz nic nemoze policiou alebo tak vsak? Dakujem vam vopred za rady, som zufala :(

APJV

zena25, len aby aj ten vydaj nebol o úteku z domu. Dobre si si vybrala manžela? Aby si trápenie s mamou nevymenila za neskoršie trápenie s mužom

lea33333333

tak toto som mala aj ja doma, akurat ze na nebila, ziadne sukromie vsetko mi kontrolovala a to som uz mala 27rokov uplne na smiech tak ked som vystudovala VS nasla pracu pekne som si nasla byt hypoteka a hajde prec, este ani raz nebola u mna pozret lebo to nechcem, ja za nou domov chodim ju pozret aj ak treba cosi pomoct ale ju v byte nechcem
Odporucam ti nespoliehat sa na nejakeho chalana ze sa nastahujes a taketo .... najlepsie vsetko svoje aby ta zasa iny nemal kto kontrolovat a vyhrazat ze ta vyhodi z bytu,

5.5 elsa

skôr si jej mala poslať smsku ako nejaký list nechávať,mama je asi dosť z nervami v koncoch,no v každom prípade ak ti zavolá či pošle sms tak jej len povedz mám kde bývať som dospelá mienim sa starať sama o seba,tvoje urážky a bitky nebudem znášať,ak by nadávala zlož mobil,nech porozmýšľa nad sebou ako sa ako matka správa k svojej dcére,no budeš mať aspoň kľud .......

Klaudinkaaa

Ona je taka odkedy sa jej rozpadol vzťah, mam pocit,ze si to vsetko vybija na mne.. Ako ano ked mi az moc zakazovala pritom nemala prečo tak jasne spravila som niečo po svojom..ze som napriklad išla von bez toho aby mi dovolila,ale nikdy som nic zle nerobila. Snažím sa ju o tom presviedčať uz x rokov,ze nemám za potrebu vystrajaat,ale ona to nechápe...nic ine mi neostáva ako odísť.musito pochopit..Ďakujem za rady.

laura321

tak to by sa mala matka liecit, ma zjavne problemy a ventiluje si ich na tebe, smutne.. len chod a zi si v pokoji po svojom, ak prestane vycinat, bav sa s nou, nedaj sa vsak vydierat aka si nevdacna, ze odchadzas a co bude s nou a pod. Radsej sa s nou porozpravaj a nech zvazi svoje chovanie.

Klaudinkaaa

Nie ja som nikdy ani alkohol nemal.ani drogy.. Som zasadne proti tomu. Jej vždy vadilo moje kamarátky,všetci su pre ňu zlí,všetci robia zle veci a neviem co.. Proste to uz neznesiem musím odísť..

laura321

a nevyviedla si nieco,co si nenapisala, preco sa k tebe takto prehnane sprava? Viem si predstavit taketo pocinanie matky, ak by v tom boli nejake drogy, striedanie chlapov , opijanie,/mozno sa nieco dopocula, zle jazyky nikdy nespia../ potom by som si vedela predstavit taketo reakcie, napriek tomu, ze mas 19, lebo si jej dieta a matke sa zle na taketo pocinanie dietata pozera. Ale ak je to bezdovovdne, asi matka nie je v poriadku a lepsie odist.

Klaudinkaaa

Baby tak dnes odchádzam...mam kam ísť našťastie aj praca je. Bude to ťažké pre moju mamu..bojím sa,ze mi bude písať výhrazne smsky...tak som jej do listu ktorý jej nechám na stole napísala,ze pokial ma bude nijakým sposobom obťažovat a nenecha ma žiť tak ako ja chcem,ze na ňu pošlem políciu..je to odomna hnusne,ale jednoducho mna uz nebaví žiť jej život :( proste si chcem vsetko budovať sama,milujem slobodu,pracu,ale vsetko podla mna. Bojím sa toho ked večer príde domov a ja tam nebudem,ale v živote treba spravit veľký krok si myslím...

malaa

Čím skôr odídeš, tym lepšie. Neskôr uvidis ako dobre si spravila , keď odídeš od nej. Je to síce matka, ale nemá právo s tebou takto zaobchádzať. Držím palce, až sa osamostanis, zistíš ako dobre si urobila :)