Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bije ma

Príspevok v téme: Bije ma
klaudinkaaa

Chcem odist z domu...matka ma bije hovor mi len,ze som kurva,ze som hlupa,ze si nic nezasluzim. Kontoluje mi stale mobil,nemozem nikam ist,malovat sa ako chcem,,nemozem prespat u kamaratky, mam len doma sediet,upratova,ucit sa. Je mi uz 19,zijem jej zivot nie moj..nemam svoje sukromie ani nic. Proste jej chcem nechat list a oddist od nej,aspon na niaky cas,chcem si budovat karieru,ale pri nej sa to neda. Chcem avsak vediet,ze uz ked mam 19 tak mi ona uz nic nemoze policiou alebo tak vsak? Dakujem vam vopred za rady, som zufala :(

zena25

Klaudinka utekaaaaj.A rychlo.Mna moja matka nebila Ale same zakazy,prikazy,len posluchat.Upratovat.Varit.Nemat kamaratov.Ziadne diskoteky.Teraz mam 25.Idem sa vydavat a KONECNE sa odstahovat prec.Aj ked ma psych.tyra a vydiera.Ze som svina a zla.Ked odchadzam.Nedokazem tu uz byt a znasat to.Chcem konecne v 25 zacat zit.Preto ti vravim utekaj.Inak raz v 25 olutujes,ze si neusla v 19tke.Drzim palce.

klaudinkaaa

dakujem vam..bude to tazke. mam pocit ze to musim spravit nie som v tejto domacnost stastna. chcem mat svoj zivot..budovat si ho tak ako ja chcem

5.5 elsa

klaudinkaaa až máš kam tak odíď,ak máš peniaze,byt,prácu,políciou sa ti vyhrážať nemôže si dospelá,nie si povinná znášať jej urážky ani jej robiť upratovačku,jednoducho ak máš naozaj dostatočný príjem na samostatné bývanie tak?nájdi podnájom,pobaľ si veci niekoho kto ti ich odvezie a zamávaj len koho bude potom biť že?to jej asi prekáža.....