Lebo ja ich povazujem za tzv. ku*icky. Kazdu co poznam ci uz zo skoly, prace, susedstva alebo z okolia, znamych tak kazda co fajci cigarety je povahou aj viac menej ku*va. Ma koketne spravanie, pouziva vulgarizmy, flirtuje so zenatymi muzmi, vie byt neverna a castejsie sa taketo zeny rozvadzaju. Este som nestretla dievca, zenu ktora by fajcila a bola slusna a povahou skvela baba.
Aki je Vas nazor muzske obecenstvo? Co vase skusenosti z Vasho okolia?
Dakujem Vam velmi pekne ak sa odvazite vyjadrit ;)
ps: ja som nefajciarka a mam 36 rokov, takze odpozorovane mam toho dost :)
Chalani a muzi, aky je Vas nazor na dievcata a zeny ktore holduju cigaretam?
Sejla, Zuzova, to bolo na mna? Ja sa urcite nepovazujem za nadradeneho :D. A gramatika mi nikdy dobre nesla, takto to ostane uz navzdy.
Septemberr, bez urazky, ale mozno by bolo vhodne u teba trochu postudovat gramatiku a az potom pisat o inteligencii. Tie hrubky su tam ako past na oko.
Tak ja osobne tiez nemam rad fajciarov. Ani nefajcim. Pride mi to strasne hlupe. Len sa nici zdravie, zltnu zuby. Vraj sa na chvylu nikotinom zvysuje sustredenost, ale neverim zeby niekto fajcil prave z tohto dovodu. Taktiez sa zda, a z toho aj vypliva, ze fajcia len menej rozumny, menej inteligentny ludia :O . Pretoze ziadny mudry, inteligentny clovek by urcite taku sprostost nerobil. Uz ci kvoli zdraviu alebo peniazom. Sami seba oznacuju...
Inak vo fajceni cigariet nie je rozdiel medzi muzom a zenou a prave muzi by mali ist vzorom zenam a nefajcit tabak !! P.s- dedukujem - to podla teba potom aj kazdy muz co fajci je kôkôTkó??
Fajcenie otupuje zmysly cloveka. Bola som zopar rokov otrokom cigariet. Neskor som presla z cigariet vylucne na fajku a cigary, ktore som fajcila zhruba 15 rokov. Dnes uz nefajcim a som hrda na seba, ze som to dokazala a konecne sa vymanila z utlaku a otroctva. Inak keby som sa mala este raz narodit, NIKDY by som nedala cigaretu, ci cigaru, fajku do ust. Bola to blbost, cele fajcenie. Islo to jednak do penazi, clovek smrdel horsie ako stara derava latrína, ci z ustnej dutiny, vlasy, koza, oblecenie, bol zavislakom, otrokom, kaslal ako tuberak, poskodzoval si vlastnezdravie ! Bez fajcenia vidim svet ovela- ovela pokojnejsie, krajsie, zmysluplnejsie, silnejsie! Len velka skoda, ze som bola predtym taka sprosta a neprisla na to daleko prv !
P.s- inak suhlasim, ze fajciari nestihaju na nefajciarov (napr. v sporte ) a aj mne sa zda, ze su v urcitych stadiach otupenejsi, ci lahkomyselnejsi...
nikdy by som si ich nespajal ako prostitutky, avsak neznsam ten dym a nevedel by som s tym zit v jednej domacnosti :)
mam skusenosti s bytmi, kde sa fajcilo, je to hroza..
a balkon? pluca tak rychlo nevyventiluje, to by mal clovek co presiel zakladnou skolou vediet, keby sa z pluc odstal vsetok "vzduch" von, tak ste skoncili :) ha.. studenti :D
je BESNE zaujimave, ze vo vedlajsich temach muz nema cas na 1 SMS denne, ale na fajcenie uz ludia cas maju?
hm... tu je radost podnikat
obdivujem vsetky fajciarky, ktore su schopne si dobrovolne nicit zdravie a este aj za to niekomu platit :-)
dedukcia: nastastie svet nefunguje tak jednoducho ako pises, na to urcite raz prides, teda mozno... a mozno aj nie...
Ja fajčím elektronické cigarety a ak by to fajčila aj nejaká dáma, tak by mi to bolo veľmi sympatické a imponovalo by mi to. Elektrika zdraviu neškodí, pretože cigareta generuje len čistý nikotín, vodnú paru a nejaké potravinové preparáty, ktoré sa aplikujú pri konzervovaní.