26r a doposial ziaden vztah

Príspevok v téme: 26r a doposial ziaden vztah
linda.me

Dobry vecer,
Mam 26r a doposial som nemala ziaden vztah. Ja som typ o ktory pokial nejaky muz nenaviaze zaujem,ja sama to neurobim :( nemyslim si,ze som nejaka extra skareda,aj horsie vyzerajuce spoluziacky mali vztahy..bojim sa toho,ze s tou krasou to uz pojde dole vodou a tiez s,a hovori ze o zeny po tridsiatke ziaden muz uz ani bicykel neoprie.. myslite si,ze zena ktora doteraz nemala ani naznak vztahu si v takom neskorsom veku moze este niekoho najst? Mam VS, fyziku na FMFI,chlapov tam bolo kopu,ale zaujem ziaden :(

youki

Urcite sa da najist vztah aj neskor. To je riadna blbost, ze po 25 su uz "lepsi" zadani. Poznam vela chalanov (vratane mna), ktori do 25 vobec vztahy neriesili. Az teraz (tesne po 25 a po skole) zacinam riesit co dalej.
Ak mas problem na najist na FMFI, navstiv obcas taku peknu zrkadlovu budovu par metrov vedla, tam je nezadanych a inteligentnych chalanov vela :)

0vecka

2 gamm ee 26 mi nepride az tak vela ale ak si teraz niekoho najde kto sa k nej vobec nebude hodit a rozidu sa po 5tich rokoch tak to uz bude mat tazke

miki24

gamm jasné, že je to individuálne, ale zase netreba zatvárať ani očí. Jasné aj 40tka môže byť atraktívna, ale... Tak slečna má ešte dobré šance no súhlasím, keby mala 1-2 detí na krku tak by to išlo ešte horšie. Prakticky tie s deťmi majú s hľadaním partnera solídne problémy. Vo svojom vchode viem o 4 slobodných matkach, ktorým sa v tejto oblasti dlhodobo nedarí a sú tiež najmenej 10 rokov samé. Viac poznám neúspešných žien, ako tých úspešných. No a chlapi no majú to jednoduchšie, keď sa už nedá tak nabalia 14-15tku a hajde hajde.

gamm

ovecka pytal som sa ci ti jej vek (26r.) pripada tiez stary.
a co sa styridsiatniciek tyka opakujem predsa nepisem ze su na tom rovnako ako dvadsiatnicky, ale zeny v tom veku nie su na odpis a stale mozu byt ziadane. a vidim to v realite. ale opakujem znovu, treba to posudzovat individualne lebo napisem to natvrdo, skareda a hlupa dvadsiatnicka to moze mat s hladanim partnera tazsie nez nejaka pekna a rozumna styridsiatnicka. napriklad.
patdesiatnicky to uz maju tazsie z toho dovodu ze sa na nich podpisuje uz klimakterium. ale pozri, kazdy mame asi ine zivotne skusenosti.

skorosenior

No pozri, nájsť niekoho s kým prežiješ zmysluplný život v láske, šťastne a spokojne, a aby si sa nenudil a netrpel je rovnaký problém v každom veku a väčšina sa rozhodne zle.
Ja som už v takom veku že trochu môžem bilancovať a čo myslíš koľko som stretol žien s ktorými by som to chcel skúsiť ak by som vedel vrátiť čas? 3-4 maximálne. A ešte ich musíš stretnúť v čase keď ste obidvaja nezadaní alebo sa vytrhnuť jeden alebo obaja zo súčasného vzťahu. Krátkodobý vzťah je jedna vec, prežiť s niekým celý život niečo celkom iné. Veľa vhodných nestretneš.

0vecka

2 gamm a ako to mam posudzovat ked som tu slecnu nevidel?? ale pisat o tom ze 40tnicky su ziadane je hlupost ziadane su tak 20-30 rocne nehovorim ze 50tnicka nema sancu si niekoho najst akurat ze ta sanca je o dost nizsia

gamm

inak prekvapuju ma tie nazory. rozmyslam ci kazdy zijeme na inej planete ked uz dvaja pisete o tridsiatnickach ze maju taky problem si niekoho najst. nuz ako kto. opakujem treba to posudzovat individualne. vid autorka temy, ma 26 a doteraz nikoho, napriek tomu ze vek ma celkom v pohode. alebo uz aj ona je trosku stara ??? :-)

gamm

ovecka - kde zijes ? ja nepisem ze 40ka ma rovnake sance ako 20ka ale ze v tom veku zena stale patri do skupiny ktora nie je odpisana. mnohe, ak sa nezanedbavaju dokazu byt stale dost atraktivne. niekedy aj atraktivnejsie nez nejaka zanedbana 20ka. bohuzial po 50ke je to uz horsie, prirodu ale nezastavis. kazdopadne treba to brat individualne. ani 50ka nemusi znamenat koniec a keby som siel dalej tak ani vyssi vek. mal/a by si si viac otvorit oci a vsimat si ludi okolo seba, posudzovat viac individualne a mat trosku otvorenejsiu mysel :-)

miki24

Súhlas asi s ovečkou. Vždy je to tak, že vo vyššom veku sa hľadá ťažšie. Lepšie kúsky už sú mimo dosahu a podobne. Osobne som poznal už dosť žien v okolí susedstve, známych, ktoré si nemohli po 30tke nájsť nikoho. Napr. mama jedného kamaráta, o manžela prišla pri tragédii a je už vyše 20 rokov bez vzťahov a to má možno len okolo 50tky teraz, ak nie menej. Zase určite sa to dá. Napr. bratranec spoznal jednu 27 ročnú slečnu a už v 29 rokoch si ju zobral. Bola však dosť iniciatívna už no a nečakala len prejav záujmu a aj niečo podnikla. :D Čiže sú také aj také príklady.

0vecka

2 gamm odkial mas tieto informacie? podla mna je to uplna somarina... akoze zena po 30tke si uz nenajde partnera tak lahko ako nejaka 20tka... ale je to este mozne taka 40tnicka uz ma dost ze problem...