Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nepritahujem svojho muza

Príspevok v téme: Nepritahujem svojho muza
zuzana212722

sme spolu par rokov a poziadal ma o ruku pred dvoma mesiacmi a uz nechcel som mnou moc spavat a konecne povedal preco ze ho nepritahujem vadia mu kila ze proste nema chut na mna mam 15 kil po dvoch porodoch....som smutna ze mi to povedal ale zaroven povedal aj ze ma miluje ale nech s tym nieco spravim a jemu sa chut vrati myslite ze sa to da?ak uz raz niekoho nepritahujete potom znova zacnete??alebo ked ste niektora schudla vratila sa chut na sex vasim muzom??a kludne aj chlapi aj vas nazor ma zaujima....mimochodom hned ako mi to povedal som zacala zo sebou robit cize makam cvicim ale nejde to zo dna na den budem sa snazit sa mu pacit..

MultiLevel

Tiez neroumiem poziadaniu o roku, ak ho nepritahujes....ale ok.
Chcela by som vidiet jeho, ci je nejaky model, ci tak velmi dba o seba. Lebo ak ano, tak je jeho vycitka aj celkom opodstatnena. Ak je to vykysnuty chlap, tak nech sa nehneva, ale nech v prvom rade zacne od seba.
Nech je ako chce, moja rad - zacnite sa pekne starat o seba SPOLU. Spolocny sport, spolocna zmena stravy, spolocne posilovanie atd atd. Nie kvoli tomu, ze on povedal, ale kvoli tomu aby ste boli obaja zdravi.
A ano, ako nahle zacnete so sebou nieco robit, budete sa citit nielen lepsie, ale aj sebavedomejsie a ta chut sa moze vratit opat...
Prosim ta, kym sa do niecoho pustite, najprv si o tom nieco nastudujte. Musite sa naucit spravne jest a spravne cvicit. Ziadne hladovanie!!!! Vylucit zo stravy vsetko "zle", zaviest zdrave potraviny. Vypisovat ti to tu nebudem, je toho plny net :) A hybat sa. Pokojne aj s detmi. Bicykel, plavanie, dlhe prechadzky, obcas si doma zacvicit s cinkami.....vsetko sa da, ale v prvom rade to musis robit pre seba a on pre seba

zuzana212722

no zaujima ma hlavne ci sa niekto stretol s tym ze ho znova manzel ci manzelka zacala pritahovat...ci sa to nejako zlepsilo..

Marsmeloun

moja rada znie : rob to všetko pre seba :) nie pre neho :) a možno nakoniec budeš taká kosť , že on bude musieť so sebou dačo robiť :)

zuzana212722

wreck o svadbe neuvazujem ale skor o rozchode no on o nom ani pocut nechce ze vraj to nieje take zle ako ja s myslim ja neviem...ale rozist sa chlapom koli sexu??ale zase zit bez neho ked to proste milujem neviem sama..

zuzana212722

doubledog aku vyhovorku??mas na mysli?? ja mu uz nerozumiem a velmi ma zaujima nazor chlapa ...ziadal by o ruku chlap ktory nemiluje ?

doubledog

skor by som povedal, ze ide z jeho strany o vyhovorku.
ale zas uznavam, ze je tam ista sanca, ze je to naozaj tak, ako ti hovori.

Slobodna

Celkom nechápem prečo ťa žiadal o ruku, keď s tebou nechce spávať a nepriťahuješ ho.
Tu nejde o to, že keď schudneš budeš krajšia - áno budeš, ale hlavne sa ti zvýši sebavedomie a sex si oveľa viac užiješ, lebo nebudeš mať komplexy zo seba. Hlavne to nerob kvôli nemu ale kvôli sebe, lebo inak si tú váhu neudržíš a bude ti kolísať pri prvom probléme s tvojim mužom. Držím palčeky v chudnutí :)

wreck

predovsetkym by si to mala urobit pre seba, svoje zdravie a dobry pocit, inak to dlho nevydrzis. ja viem ako vyzera vyse +10 kil na mne - nieco oootrasne. +15 na zene... viem si predstavit, ze to nemusi byt uplne vabne. pre mna by, napriklad, nebolo. zena ma byt obla, makka, ale zas v urcitej tolerancii.

davaj si pozor na to, aby si robila spravne aktivity spravne. tu na fore najdes dobre tipy ako sa hybat, ako jest a ako oddychovat. nevyhnutny je sulad vsetkych troch prvkov.

a pozor, za takychto okolnosti by som v ziadnom pripade neuvazoval o svadbe.